Hogy mondhatott ilyet a párom? Ezek után hogy bízzak benne?
Pénteken kiderült, hogy terhes vagyok.
Nem terveztük, mert én fiatal vagyok (21 éves), ő nem szereti a gyerekeket túlságosan. Elmondtam neki és kiakadt, hogy nekem az volt az egyetlen dolgom, hogy normálisan szedjem a gyógyszert és hogy ő nem akar gyereket, vetessem el.
Eljöttem otthonról, visszaadtam neki a gyűrűt (Karácsony előtt eljegyzett). Azóta hívogat, elmondta az anyjának is a dolgot, akivel ma találkoztam és állítja, hogy a fia nem gondolta komolyan, csak meggondolatlanul beszélt.
De ha most ilyet mond, akkor mi lesz később?
Nos először is,ennyi után így lemondani arról aki el is jegyzett nagy meggondolatlanság.Megijedt,mert fiatalok vagytok,hidd el én tudom,én 20 voltam a párom 19,bőven főiskolások voltunk 1,5 évünk volt még,nem terveztük,épp összeköltöztünk és eljegyzett mikor pozitív lett a teszt,teljesen ki voltunk kb 1 hétig sírtam voltunk család gondozónál is beszélgetni,mert még a saját anyám is az abortusz mellett volt,és a párom meg félelemből támogatta volna azt a döntést,elmentünk hát beszélnie gy olyan személlyel aki kívülről fújja a dolgokat,utána a párom könnyes szemmel a nyakamba borult,hogy ne tegyünk ilyen szörnyűséget,most már tisztán lát,ez azért is jó,mert nem bírtam volna megtenni.
Mindenképpen beszéljetek,Ő a baba apja a vőlegényed akit szeretsz,még ha fiatalok is vagytok,ez egy fontos döntés,és nem vagytok már kisgyerekek,most nem kell a dac,meg a megsértődés.Sok férfi reagál így főleg ha becsúszik a baba.Üljetek le beszéljétek át,hogy legyen,te meg bocsáss neki meg.
Igaza van a párodnak... Annyi dolgod volt hogy szedd a gyógyszert... Nem is értem miért vagy meglepődve a reakcióján, elvégre nem akart gyereket...
Most meg kénytelen lesz beletörődni ha csak nem vetetitek el. És meg leszel lepődve ha 2 év múlva lelép...
Sajnálom...
De ő már nem annyira fiatal, 35 éves.
Szedtem a gyógyszert rendesen.
35 éves létére elég kretén módon reagált...főleg hogy már csak a korából adódóan neki nagyobb tapasztalata és ismerete kellene hogy legyen a fogamzásgátlás terén és tudnia kellene, hogy nincs 100%-os biztonság! Vagy ő miért nem húzott akkor inkább gumit? És akkor tutira tudhatta volna, hogy ő megtett mindent, hogy ne legyen gyerek...
Nem tudom mi lenne a megoldás, de teljes mértékben megértem, hogy kiakadtál és bizonytalan lettél. Amit tehetsz/tehettek, hogy nyugodtan leültök és megbeszélitek a dolgot. És ami a legfontosabb, hogy ne hagyd, hogy olyanra vegyen rá, amit te nem szeretnél, csak azért mert neki épp úgy lenne kényelmes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!