Egyes anyukák miért csinálnak abból gondot hogy pár órára vagy akár éjszakára is a nagyszülőre vagy az apukára bizzák a gyereket?
Én (talán túlságosan is)szoros szimbiózisban vagyok a lánykámmal (betegsége miatt). Most 6 hós. Az én anyukám kétnaponta jön hozzánk, őt nagyon jól ismeri, vele elvan akár éjszaka is ha úgy adódik, de ez is úgy műkszik, hogy anyám jön hozzánk és itt vigyáz rá.
A férjem szüleivel hetente 1x találkozik, pár órára el is van velük, de az ottalvás már nem működne.
Ha el kell intéznem valamit, vagy kikapcsolódnánk a férjemmel, akkor anyámra szoktam bízni. Eleinte nehezen birkóztam meg a dologgal, vegyes érzelmeim voltak a dologgal kapcsolatban.
Én sem tartom magam roszabb anyának amiatt, hogy hetente pár órát nélkülöz a gyerekem.
Osztom a véleményem az előttem szólóval.
Az anyai ösztönök érzik h kivel hagyják és kivel ne a picijüket.Ha nélküled van ilyen picin nem jó az neki.
hát én bizony a férjem szuleire nem bíznám a gyerekem és ha nem muszáj nem is fogom soha (sajna nem ismered, de ha ismernéd nem tennél fel ilyen kérdést), és szerintem sok anyuka azért csinál gondot ebbol.
Pl. amikor ott voltunk hááááát bizony, nem hagyhattam oket kettesben- azonnal kézbe vette és totál a szájába beszélt, ha aludnia kellett sem hagyta mert orokké piszkálta, fogdosta a kezét az arcát- és semmit nem csinált, ha enni akartunk a fozhettem magunknak, és nem vette magát észre.nem vagyok egy nyafogós fajta, de bizony ha fozzek és szoptassak és minden mást is csináljak, meg persze ha sírt a babám akkor már feltette a nagy kérdés, hogy most mit csináljon- tudjátok mit akkor bizony otthon is lehetek én a magam kis otthonában és nem kell tovig rágnom a kormomet, hogy ugyan mikor ejti el, mert még fogni sem hajlandó tisztességesen- szerencse, hogy pólyában volt.
szia
szerintem nagyon jó h vkire rábízhatod a gyermeked néha napján egy kicsit, a babának is jó, ezt én akkor tudom elképzelni ha vki napi szinten találkozik a babámmal születése óta, azaz ismerik egymást, nekem sajnos nincs ilyen ember
deéjszakára még nem hagynám ott :)
elöző
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!