1-2 hónapos babátokat rá meritek bízni valakire - apára, nagyszülőre, rokonra - pár órára, ha valami elintézni valótok házon kívül?
Igen mi rá mertük.Teljes mértékben megbízok a családomban.Nem voltam hisztis, ha 3 óra helyett 2,5 óra múlva adtak neki enni.Vagy bármi.
Miért te nem mered?
Én akkor bíztam rá a férjemre, amikor mentem a 6 hetes kontrollra, és minden hónapban megyek 1-2-szer moziba, mert van ingyen jegyünk, elmegyünk felváltva. Rá bármikor rábízom, végülis az apukája. ^^
Szüleim sajnos másik városban laknak, anyósomra pedig nem bíznám semmi pénzért.
Maximum apára bíznám rá. De csakis akkor, ha előtte megetettem, és nem maradok tovább 1 óránál. Másban egyelőre nem bízom.
Épp anyósom kérdezte a minap, hogy miért nem hagyjuk ott az 1 hetes babánkat amíg elintézzük a dolgunkat... Nem akartam megsérteni, de kell még jópár hónap, hogy rá merjem bízni.
A nagyszülőkből csak egy lakik itt,de rá csak akkor bíznám rá akármelyiket is,ha jönne- de nem érdekeljük. A párom nagyanyja lakik még pár utcányira,de Ő a saját lábában szokott megbotlani,így 2 évnél fiatalabbat semmi képen nem bíznék rá. 2 évnél idősebbet is csak azért,mert őket már nem kell felvenni.
Akikre hosszabb időre rá tudnánk bízni akár egy kisebbet is,azok messze laknak.
Tehát ha tehetném,rábíznám a rokonokra a gyerekfelügyeletet,amíg nekem dolgom van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!