Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kiakadtam! Kiabálok a babával,...

Kiakadtam! Kiabálok a babával, a férjemmel ok nélkül. Ez így nem mehet tovább, kevés vagyok anyának. Írnátok?

Figyelt kérdés
2009. nov. 27. 13:33
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Kedves utolós (17.59) szívemből szóltál!!!!
2009. nov. 27. 18:27
 22/24 anonim ***** válasza:
Én ezért kezdem a napot 2 MagneB6-tal :) Hidd el csodát tesz. Vannak olyan napok, amikor 3x2 szemet veszek be, mert úgy érzem felrobbanok. Ez nem gyógyszer, csak vitamin, szóval a babónak sem árt.
2009. nov. 27. 19:23
 23/24 anonim ***** válasza:
Még mindig én vagyok (18:27-esnek írom mostmár),én eddig a Ginsengre esküdtem,de most ki fogom próbálni a Magne B6-ot is, mert a Ginsenget már megszokta a szerevzetem.
2009. nov. 27. 19:56
 24/24 Manu19 válasza:
Sziasztok! az én babám 6,5 hós most jön a foga állandóan sirdogál nyöszörög!pár napja volt meg az első igazi nagy kiborulásom...eddig csak sirdogáltam többnyire a wc-én aol nem látnak..de most ki jött minden...kiabáltam a lányommal aztán azért voltam kiakava mert lelki furdalásom volt hogy hogy kiabálhattam vele hisz ö nem tehet róla.A párom hiába vigasztalt ugy éreztem/érzem még most is hogy rossz anya vagyok!!!egy hete történt de még mindig nem tudom kiverni a fejemből ahogy értetlnül néz rám...na az volt az a pillanat amikor el határoztam magam hogy soha többetnem kiabálok vele! inkább ki megyek szellözni vagy csak ki ülök inkább sirdogáljon mint hogy megint kiabálás legyen a vége.
2014. aug. 25. 11:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!