5hós fiammal+férjemmel nagyon megjártuk, költöznünk kell 2hónapon belül. Hol találok olcsó albérletet? Ahol a baba sem akadály?
Én nem voltam szülés előtt bejelentve így csak családit+gyest kapok, férjem 110etkeres...
Eddig elvoltunk szüleimmel, nagy házban, de sajnos itt nem maradhatunk,külömböző okokmiatt.
Valamint egy kis garzonlakásnak, mennyi a rezsije kb egy hónapban??
Persze lassan én is visszamegyek dolgozni, akkor veszünk egy lakést, de így 1fizetésre nem merek, érdeklődtünk férjemnek adnának hitelt
Nem akarok a pénztárcátokban kotorászni, de ha a férjed 110-et keres, te meg gyest (ezt nem vehetik figyelembe a bankok) eszetekbe ne jusson hitelt felvenni. Max. 1-2 milliót (ha) kapnátok, az meg még az Isten háta mögött se elég semmire, ha nincs legalább ennyi megtakarított pénzetek.
A garzonlakás rezsije leginkább attól függ, hogy milyen lakás (bérlakás, panel, házrész, stb.), milyen a fűtési rendszere, milyenek a nyílászárók állapota, milyen (ha van) szigetelésű a ház, milyen fekvésű a lakás... Több tízezer forint is lehet a különbség.
Ami még szempont társasház esetén: közös költség, van-e tartozása a háznak (pl. felújítási hitel), beszélj a közös képviselővel, hogy milyen a fizetési morál (ez nagyon-nagyon fontos, mi pont ezért szabadultunk meg a társasházi lakásunktól, mert egyes lakótársak millión felüli tartozást halmoztak fel és a gázszolgáltató már többször a kikapcsolással fenyegetőzött).
Nézzetek ki egy települést (kerületet) járjátok körbe, majdnem mindenhol vannak hirdetőoszlopok, ha nincs ott kirakva olyan, ami nektek tetszik, rakjatok ki ti hirdetést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!