Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kiakadtam! Kiabálok a babával,...

Kiakadtam! Kiabálok a babával, a férjemmel ok nélkül. Ez így nem mehet tovább, kevés vagyok anyának. Írnátok?

Figyelt kérdés
2009. nov. 27. 13:33
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Szia!

Én akkor szoktam kiakadni ha a gyerek még hajnali 1 kor nem hajlandó aludni vagy ordít mert jön a foga mi meg veszekszünk hogy ki altassa el.

Ő már 10 hónapos, néha én is úgy érzem nem anyának születtem de aztán helyre billen minden és derűsebb a kép. Az én férjem egész jól viseli az ilyen eseteket.

Kitartás! SENKI SEM TÖKÉLETES!

2009. nov. 27. 14:04
 12/24 anonim ***** válasza:
Ez előfordul, mindenki besokall időnként! Ha van rá mód, menj el otthonról, amikor hazaér a férjed, menj be a városba, még akkor is, ha nincs ott dolgod! Pár órát hetente nyugodtan ellehet a férjed is a picivel. Öltözz fel csinosan, fesd ki magad, aztán go! Nálam ez bevált! DE! Ha érzed, hogy kezdesz türelmetlen lenni, próbálj meg elszámolni 10-ig, menj ki valahová, nyisd ki az ablakot, végy pár mély lélegzetet, csak ne kiabálj!! A kicsi nem direkt sír, vagy csinál olyat, amit nem szabad! Ez türelemjáték! Mindig erre gondolj! Ha megpróbálsz nyugodt maradni, többre mész. Később is! Ha egy gyerekkel állandóan vagy legalább is sokszor kiabálnak a szülei, akkor azok a szülők elvesztik gyermekük bizalmát. Később nem fog a problémáival hozzád fordulni! És nem vagy rossz anya, csak nálad előbb elszakad a cérna! De, ha ingerülten reagálsz a dolgokra, azzal magadnak is ártasz! Nem késő változni, remélem sikerülni fog, hogy kicsit jobban kontrolláld magad!:-))
2009. nov. 27. 14:06
 13/24 anonim ***** válasza:

Sajnálom hogy külföldön laksz, összefuthattunk volna kipanaszkodni egymásnak magunkat.

Én is így vagyok,babám most 6,5 hós, és már sokszor érzetem azt hoyg nem birom tovább, de ez mind semmi volt eddig.

Mert most úgy érzem IGAZÁN ELFÁRADTAM.

És pont most, amikro a kislányom egyre öntudatosabb, éppen az előbb írtam egy kérdést,hogy már gyakorlatilag veszekszik is velem, mit tegyek??...,szóval n is kivagyok. És valószínűleg erre az is rájátszik hogy bejött a rosz idő, szürke kint minden....Bent a lakásban minden nap egyforma, sajnos ha ki tudom vinni a lányomat akkor mostmár kint is képes hisztizni (mikor kisebb volt legalább legtöbbször elalut).

Magamra hiába van időm annyi hogy én is beülök egy kád vízbe, vagy néha elmegyek anyuhoz kocsival,ez már nem rak engem rendbe.

Valami nagy dolognak kell történnie,hoyg kizökkenjek.

A párom rendes, kedves,türelmes, keresve sem találnék nála jobb apát,férjet,de ettől még az én helyzetem nem változik.

Felőrölnek a mindennapok, néha már úgy érzem ahoz is fáradt vagyok hogy csak üljek.

Valószínűleg pont emiatt felborult az alvásritmusom, éjjel egyig-kettőig nem birok elaludni, aztán reggel 8kor a babával kelek. Utána egész nap fáradt vagyok, nem eszek rendesen, és az a legnagyobb örömöm hogy a baba csendben van legalább 10 percet, vagy ha elalszik.

Pedig annak kéne örülnöm,hogy ébern van és együtt játszhatunk, tanítgathatom, hogy figyel rám és együtt vagyunk...

Nah, most aztán én is jól kipanaszkodtam magam.

De amint látod nem vagy egyedül,bár ez egyikünkön sem segít,hogy látjuk többen vagyunk.

Meg kéne alapíani a "Kimerült anyák tapasztalatmegosztó,eszmecserélő klubját".

2009. nov. 27. 14:29
 14/24 anonim ***** válasza:

14:29 vagyok.

Tudjátok mit? Meg is csináltam.

Ha van kedvetek,gyertek:

[link]

A Társalgón belül az Anyaság kategóriát kell választani.

Azon belül pedig ott van: Kimerült Anyák Klubja

Az egy fórum,talán jobban lehet beszélgetni.

2009. nov. 27. 14:42
 15/24 A kérdező kommentje:
Utolsónak:Látod már meg is mosolyogtattál.Talán tényleg beszélgetnünk kellene így egymással,egymásnak adnánk erőt.Engem csak tökéletes anyák vesznek körül, akiknek ezeket el sem merem mondani.)
2009. nov. 27. 15:03
 16/24 anonim ***** válasza:

a chat nem működik ott?

az még jobb lenne

mindjárt regisztrálok é is

2009. nov. 27. 15:34
 17/24 anonim ***** válasza:

Hu kedves kerdezo!

Mintha en irtam volna a kerdest es meg a babaink is egy idosek!

En is utalom magam ezert,nem erzem jo anyanak magam pedig imadom a kisfiamat meg a ferjemet is.Ok az eletem ertelmei megis....:(

Szoval en is tanacstalan vagyok.

Kulfoldon elunk,senki segitsegem sincs.Ferjem az epito iparba dolgozik reggel 6-kor elmegy este fel 7-kor er haza.

Kitartast nekunk!

2009. nov. 27. 15:42
 18/24 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező! Ne legyél benne biztos, hogy a téged körülvevő anyák tökéletesek. Max nem beszélnek róla, hogy ők mennyire fáradtak, mennyire kivannak és mennyit kiabálnak a babájukkal...

De ne is másokkal foglalkozz. Az a fő, hogy megtaláld te hogyan érzed jól magad. Szerintem az fontos, hogy rájöttél, hogy ez a dolog nem stimmel így.

Okosabbat nem tudnék írni, mint az előttem szólók.Kísérletezz mi az, ami rajtad segít. Sok sikert és kitartás!

2009. nov. 27. 16:32
 19/24 anonim ***** válasza:
Én is be szoktam sokallni, olyankor inkább kimegyek a konyhába és várok pár percet, míg lenyugszom, a férjemet is megkértem, h ilyenkor ne veszekedjen velem tovább, hanem próbáljon megnyugtatni és vegye észre rajtam, h ez most hormonális, fáradságos hiszti, de ne tegye szóvá mert attól még jobban kiborulok. Szerenécsére nagyon megértő, még ha nem is mindig sikerül neki :)
2009. nov. 27. 17:57
 20/24 anonim ***** válasza:
Nekem az a kedvencem, amikor azt mondják, hogy "miért nincs időd semmire, hiszen egész nap otthon vagy a gyerekkel, nem csinélsz semmit" ez általában kivágja nálam a biztosítékot
2009. nov. 27. 17:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!