Nemnormalis a parom, a minimum hogy otthagyjuk?!
Delutan tisztaba tettem epp a 5 hos kislanyom, amikor veletlenul megbillent a kezem, es egy jo adag hintopor kerult az egyik szemebe. Szegenykem azonnal sirvafakadt bedagadt es bevorosodott a szeme, en azonnal szoltam paromnak hogy vigyuk be az ugyeletre, nehogy komolyabb baja legyen....erre o tobbszori kerlelesre is flegman odaszolt hogy minek, semmi baja nem lesz.......hulye voltam, cselekednem kellett, de meg egyszer utoljara rakiabaltam, hogy szedje ossze magat, es indulunk, mire elborult az agya, fogta a hintoport es kvazi teliszorta a lanyunk masik szemet is, hogy "nezzem meg, semmi baja" (persze a babo ismet orditott, es ez a szeme is bevorosodott)
Azonnal osszeszedtem par cuccot, szoltam a szuleimnek, hogy megyunk, de elotte meg bevittem a kicsit ugyeletre.....szerencsere tenyleg nem lett baja, de azota nem terek magamhoz, hogy mit muvelt a parom, hogy lehet valaki ennyire aljas es szemet......ti mit tennetek, ugye a minimum, hogy elkoltozunk a babaval? Feljelentes, rendorseg, mit tegyek?
Elore is koszi,
Moni
Lehet, hogy veszélytelenek a gyermekápolási termékek...(?)
De próbáld ki! Szorjál PORT a szemedbe, majd meglátod! Az egyik, hogy hiába por, akkor SZEMCSÉS. És mi a fő feladata? NEDVSZÍVÁS. Na, milyen hatással vana szemre???
De most komolyan, ti akik az apát véditek, mit szólnátok hozzá, ha a ti kisbabátok szemébe szórná bele a férjetek szándékosan a hintőport? Keresnétek neki mentséget? Mert az a baba tehetetlen, még védekezni sem tud!!! És semmiről sem tehet!
Akármilyen "csekélység"(szerintem ez nem az),akkor is fájt a picinek és ordított miatta.
Nem gyilkos de szándékosan bántotta a babát. Nem lesz maradandó baja a babának a hintőportól, de az biztos, hogy nem lehet kellemes érzés a hintőpor a szemben. (próbáljátok ki magatokon)
SZÁNDÉKOSAN fájdalmat okozni a babának kegyetlen dolog, és az ilyen nem való szülőnek. Hiába próbáljátok ezredszer boncolgatni, hogy a kérdező milyen hisztis, itt nem ez a lényeg. Teljesen irreleváns, hogy a kérdező mit tett, vagy mondott, itt az a lényeg, hogy az apa szándékosan bántotta a babáját és erre nincs mentség, nincs indok, az ilyennek nem való gyerek.
képzeljétek már el, hogy mennyire kell ahhoz hisztiznie valakinek, hogy egy eddigi mintaapa ennyire kiforduljon magából?? hát eléggé, az biztos... :DDDDDD
Kérdező, azóta mi van? keresett már?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!