Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nemnormalis a parom, a minimum...

Nemnormalis a parom, a minimum hogy otthagyjuk?!

Figyelt kérdés

Delutan tisztaba tettem epp a 5 hos kislanyom, amikor veletlenul megbillent a kezem, es egy jo adag hintopor kerult az egyik szemebe. Szegenykem azonnal sirvafakadt bedagadt es bevorosodott a szeme, en azonnal szoltam paromnak hogy vigyuk be az ugyeletre, nehogy komolyabb baja legyen....erre o tobbszori kerlelesre is flegman odaszolt hogy minek, semmi baja nem lesz.......hulye voltam, cselekednem kellett, de meg egyszer utoljara rakiabaltam, hogy szedje ossze magat, es indulunk, mire elborult az agya, fogta a hintoport es kvazi teliszorta a lanyunk masik szemet is, hogy "nezzem meg, semmi baja" (persze a babo ismet orditott, es ez a szeme is bevorosodott)

Azonnal osszeszedtem par cuccot, szoltam a szuleimnek, hogy megyunk, de elotte meg bevittem a kicsit ugyeletre.....szerencsere tenyleg nem lett baja, de azota nem terek magamhoz, hogy mit muvelt a parom, hogy lehet valaki ennyire aljas es szemet......ti mit tennetek, ugye a minimum, hogy elkoltozunk a babaval? Feljelentes, rendorseg, mit tegyek?

Elore is koszi,

Moni

2013. dec. 26. 23:21
1 2 3 4 5 6
 41/56 anonim ***** válasza:
53%

Lehet, hogy veszélytelenek a gyermekápolási termékek...(?)

De próbáld ki! Szorjál PORT a szemedbe, majd meglátod! Az egyik, hogy hiába por, akkor SZEMCSÉS. És mi a fő feladata? NEDVSZÍVÁS. Na, milyen hatással vana szemre???

2013. dec. 30. 15:03
 42/56 anonim ***** válasza:
79%
akkor az anyja se lehet a gyerekkel mert annyira béna,hogy teleönti a gyerek szemét hintőporral
2013. dec. 30. 15:48
 43/56 anonim ***** válasza:
60%

De most komolyan, ti akik az apát véditek, mit szólnátok hozzá, ha a ti kisbabátok szemébe szórná bele a férjetek szándékosan a hintőport? Keresnétek neki mentséget? Mert az a baba tehetetlen, még védekezni sem tud!!! És semmiről sem tehet!

Akármilyen "csekélység"(szerintem ez nem az),akkor is fájt a picinek és ordított miatta.

2013. dec. 30. 16:36
 44/56 anonim ***** válasza:
Sajnos igen! Keresik. Az aki szerint az anya is beleszórta és ő se legyen a gyerekkel az remélem nem anya ha nem érzi a véletlen és a szándékos közt a különbséget..... De egyébként vannak olyan nők akikkel bármit meg lehet csinálni csak a párjuk el ne hagyja őket. Azok a típusú nők állandóan mentséget keresnek a férfiaknak.
2013. dec. 30. 17:07
 45/56 anonim ***** válasza:
11%
Nem keresett senki mentséget,én már leírtam a véleményem,tessék hagyja ela férjét és kiáltsa ki kegyetlen gyilkosnak biztos az a megoldás..
2013. dec. 30. 17:39
 46/56 anonim ***** válasza:
37%

Nem gyilkos de szándékosan bántotta a babát. Nem lesz maradandó baja a babának a hintőportól, de az biztos, hogy nem lehet kellemes érzés a hintőpor a szemben. (próbáljátok ki magatokon)

SZÁNDÉKOSAN fájdalmat okozni a babának kegyetlen dolog, és az ilyen nem való szülőnek. Hiába próbáljátok ezredszer boncolgatni, hogy a kérdező milyen hisztis, itt nem ez a lényeg. Teljesen irreleváns, hogy a kérdező mit tett, vagy mondott, itt az a lényeg, hogy az apa szándékosan bántotta a babáját és erre nincs mentség, nincs indok, az ilyennek nem való gyerek.

2013. dec. 30. 19:39
 47/56 anonim ***** válasza:
utolsó: próbáld ki TE!!!!
2013. dec. 30. 20:30
 48/56 anonim ***** válasza:
40%

képzeljétek már el, hogy mennyire kell ahhoz hisztiznie valakinek, hogy egy eddigi mintaapa ennyire kiforduljon magából?? hát eléggé, az biztos... :DDDDDD

Kérdező, azóta mi van? keresett már?

2013. dec. 30. 20:31
 49/56 anonim ***** válasza:
Hihetetlen, hogy egyáltalán létezik olyan indok amiért néhány anya hagyná , hogy a babáját bántsák.....
2013. dec. 30. 20:39
 50/56 anonim ***** válasza:
55%
jaj ki mondta,hogy valaki hagyná,hogy bántsák a gyerekét,nem erről van szó,nem kell a hattyú halála,felesleges boncolgatni egyik sem 100as az tuti,szegény gyerek csodás szülei vannak
2013. dec. 30. 21:03
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!