Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nemnormalis a parom, a minimum...

Nemnormalis a parom, a minimum hogy otthagyjuk?!

Figyelt kérdés

Delutan tisztaba tettem epp a 5 hos kislanyom, amikor veletlenul megbillent a kezem, es egy jo adag hintopor kerult az egyik szemebe. Szegenykem azonnal sirvafakadt bedagadt es bevorosodott a szeme, en azonnal szoltam paromnak hogy vigyuk be az ugyeletre, nehogy komolyabb baja legyen....erre o tobbszori kerlelesre is flegman odaszolt hogy minek, semmi baja nem lesz.......hulye voltam, cselekednem kellett, de meg egyszer utoljara rakiabaltam, hogy szedje ossze magat, es indulunk, mire elborult az agya, fogta a hintoport es kvazi teliszorta a lanyunk masik szemet is, hogy "nezzem meg, semmi baja" (persze a babo ismet orditott, es ez a szeme is bevorosodott)

Azonnal osszeszedtem par cuccot, szoltam a szuleimnek, hogy megyunk, de elotte meg bevittem a kicsit ugyeletre.....szerencsere tenyleg nem lett baja, de azota nem terek magamhoz, hogy mit muvelt a parom, hogy lehet valaki ennyire aljas es szemet......ti mit tennetek, ugye a minimum, hogy elkoltozunk a babaval? Feljelentes, rendorseg, mit tegyek?

Elore is koszi,

Moni

2013. dec. 26. 23:21
1 2 3 4 5 6
 31/56 anonim ***** válasza:
56%
Most komolyan józanon gondoljátok már végig,beleszórta a gyerek szemébe a hintőport,persze nem dicséretes dolog,de szinte biztos vagyok benne,hogy a kérdező túlzásokba esik,ha olyan sok ment volna bele a doki is mondta volna.Beteg dolognak tartom ennyire felfújni a dolgot,és egy lapon emlegetni egy család kiírtással.A kérdezőt sem értem,rákiabál a férjére,mint valami kutyára,mert agyon aggódja a dolgokat és nem képes egyedül elvinni a gyereket ha már annyira aggódik ez normális viselkedés?? Szerintem ez sem,ha eddig minta apa volt a férj meg végképp nem értem mi ez a nagy elköltözés meg rendőrség és egyéb baromságok.Szép kis család vagytok!
2013. dec. 28. 17:09
 32/56 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Elmesétem a történeted a férjemnek még tegnep. Ma rákérdezett, hogy mik a fejlemények. Mondtam neki, hogy azt írtad, hogy nem keresett. Szerinte őt is annyira váratlanul érte az egész, hogy meg van zavarodva, nem tud mit kezdeni a helyzettel, ezért nem keres.

Nehogy azt hidd, hogy védeni akarom a párod, csak leírtam egy férfi véleményét.

Én biztos kikapartam volna a szemét, ha ilyet tesz a gyerekemmel, úgyhogy teljesen megértelek.

Remélem, hogy helyrejönnek a dolgok, úgy, ahogy mindannyiótoknak a legjobb :)

2013. dec. 28. 23:04
 33/56 anonim ***** válasza:

Valóban nem szép dolog, hogy a kérdező, vagy bárki rosszat kíván más gyerekének. Ezt szerintem senki nem vitatja.

De a tény akkor is tény marad, hogy a kérdező férje szándékosan bántotta a babáját, és ez alól nem menti fel az, hogy a kérdező esetleg hisztizett, vagy akár bármi mást csinált. És szándékosan bántani egy babát mindenképpen aljas dolog, a körülményektől függetlenül.

2013. dec. 29. 07:33
 34/56 anonim ***** válasza:

30...érdekes nézőpont. Tehát mivel az apáé is a gyermek akkor joga volt hozzá?????? Basszus. Tudom, hogy amit írtam az már túlzás. Annyit hozzátettem, hogy ez jutott róla eszembe. De rólatok akik véditek az apát nem tudom elképzelni, hogy van gyereketek! Hihetetlen, hogy van itt olyan anya aki nem háborodik fel az apa viselkedésén? Akkor nektek csak meg kell, hogy indokolják ha bántják a gyermeketeket????

-Bocs fejbe rúgtam a babát édes de ne haragudj teljesen kiakasztottál.........????

-Semmi baj drága! Teljesen megértelek! Megteheted mert tiéd is a gyerek?????????

Mi van?????????????

2013. dec. 29. 18:10
 35/56 anonim ***** válasza:
Van gyerekem,és nem fejbe rúgta a gyereket nem értem miért hasonlítgatjátok ilyen dolgokhoz azt hogy bevörösödött picit a szeme a portól,párom ilyet nem tesz,ettől függetlenül már írtam nem kellett volna ezt csinálnia,de semmi baja a gyereknek,talán utána kéne nézni vajon miért tette valami van a háttérben,gondolom azért sem keresi a kérdezőt,mert bánja amit tett,de én még akkor is kitartok amellett,hogy nem a férfi csak a hibás.
2013. dec. 30. 09:00
 36/56 anonim ***** válasza:
Utolsó! Értem amit írsz! Nem mondom, hogy az anya nem lehet hibás. De ha ennyire kiakad a párja akkor miért nem az anyán tölti ki a bosszúját miért a babán?????? Mit tett szerencsétlen???
2013. dec. 30. 09:07
 37/56 anonim ***** válasza:
Nem vagyok pszichológus,ezért is kéne megbeszélni nem dacos kislány módjára elvinni a gyereket majd kiírni egy kérdést,és rendőrséget hívni a párjára,mert beleszórta a port a gyerek szemébe,a kérdező is beleszórta,a gyerek annyit lát az egészből anyám is szemen szórt apám is,azt nem látja,hogy az egyik állítása szerint csak bénázott a másik meg direkt.Komoly,mély okok lehetnek a háttérben,és biztos vagyok benne a kérdező a kiváltó,és abban is biztos vagyok,hogy hirtelen idegességében tette az apa,pláne ha addig nem volt gond,kiborította a kiabáló,állandóan hisztiző,valószínűleg állandóan aggodalmaskodó és csak a gyerekkel törődő felesége.Még egyszer mondom nem mondtam,hogy jól tette,de azért nem olyan komoly dolog,hogy ott kell hagyni,meg rendőrséggel fenyegetni.
2013. dec. 30. 09:20
 38/56 anonim ***** válasza:

Egyebkent ugy öe mindebki tudja (NEEM), hogy gyrmekápolási termékeket a gyereekeke veszélytelennek gyártják... pl.ha benykal fél doboz sudocremet vagy a fürdetőkenőcs a szemébe megy, attól semmi baja nem mesz. Nem véletlen van ez így, hanem épp azért, mert a babákkal előfordulnak ilyen balesetek. Logikusan átgondolva, még a felnőtteknek való kozmetikai termékek nagy része is veszélytelen. Sz^val a kérdező nagyon túlzásba esett.

Ezzel az apát nem mentem fel, mert nagyon bunkó, ilyet egy gyerekkel tilos csinálni. Bocs, higy ezt írom,de akkor szórta volna jnkább az anya szemébe, ba már ez a módszere.

amúgy szerintem kamu kérdés és a kérdező jókat röhög a válaszokon.

2013. dec. 30. 09:44
 39/56 anonim ***** válasza:
Bocs az elirasokert, csak telefonrol nehez...
2013. dec. 30. 09:45
 40/56 anonim ***** válasza:
Ebben igazatok van! Az anya túlreagálja és ha akarta volna elvitte volna ő a babát. Nekem is van két lányom. 11 éves és 3 hónapos. Érdekes módon a második gyermekemmel sokkal aggódósabb és bizonytalanabb voltam mint az elsővel pedig akkor még azt sem tudtam mit kell egy babával csinálni. Viszont a párom inkább lenyugtatott. Bár én sem őt piszkáltam ha pánikoltam a baba miatt de elképzelhetetlennek tartom, hogy ha ugyanezt teszi nem rúgom ki a francba. A rendőrség túlzás. De őszintén! Ezek után rá mernétek bízni a babátokat a párotokra nyugodt szívvel?
2013. dec. 30. 10:09
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!