Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nemnormalis a parom, a minimum...

Nemnormalis a parom, a minimum hogy otthagyjuk?!

Figyelt kérdés

Delutan tisztaba tettem epp a 5 hos kislanyom, amikor veletlenul megbillent a kezem, es egy jo adag hintopor kerult az egyik szemebe. Szegenykem azonnal sirvafakadt bedagadt es bevorosodott a szeme, en azonnal szoltam paromnak hogy vigyuk be az ugyeletre, nehogy komolyabb baja legyen....erre o tobbszori kerlelesre is flegman odaszolt hogy minek, semmi baja nem lesz.......hulye voltam, cselekednem kellett, de meg egyszer utoljara rakiabaltam, hogy szedje ossze magat, es indulunk, mire elborult az agya, fogta a hintoport es kvazi teliszorta a lanyunk masik szemet is, hogy "nezzem meg, semmi baja" (persze a babo ismet orditott, es ez a szeme is bevorosodott)

Azonnal osszeszedtem par cuccot, szoltam a szuleimnek, hogy megyunk, de elotte meg bevittem a kicsit ugyeletre.....szerencsere tenyleg nem lett baja, de azota nem terek magamhoz, hogy mit muvelt a parom, hogy lehet valaki ennyire aljas es szemet......ti mit tennetek, ugye a minimum, hogy elkoltozunk a babaval? Feljelentes, rendorseg, mit tegyek?

Elore is koszi,

Moni

2013. dec. 26. 23:21
1 2 3 4 5 6
 1/56 anonim ***** válasza:
29%
úú ez nagyon durva.úgy otthagynám hogy csak a port látná utánam.rendőrség kicsit túlzás de ha otthagyod,én a gyámhivatalnak ezt jelezném.szegény kisbaba :(
2013. dec. 26. 23:30
 2/56 anonim ***** válasza:
62%

Valoban egy idegbeteg allat, en js azonnal elköltöznék.

Viszont azért ugye te se gondolod komolyan, hogy a rendörseg foglalkozna azzal, hogy babahintöport szort a gyerek szemébe?

2013. dec. 26. 23:31
 3/56 anonim ***** válasza:
32%

Azért nem kell ezt ennyire túldramatizálni, nem savval öntötte le a gyerek arcát...

Szerintem túlliheged a dolgot.

Gondolom kiborultál, idegesen utasítgattad, erre borult el az agya, ezért volt ilyen a párod.

Nem helyeslem amit tett, de valahol megértem őt is.

2013. dec. 26. 23:35
 4/56 anonim ***** válasza:
20%
Eddig hogy viselkedett? Ez valóban nem normális reakció!! Szegény baba :( legközelebb majd a falhoz vágja, ha elborul az agya?! Remélem csak a cuccaitokért mész vissza. Rendőrségen ezzel kb körberöhögnek. Kòrházban mit mondtak? Elmondtad, hogy nem csak véletlen volt? Elvileg jelenteni kell minden bántalmazás gyanúját, de hogy ez annak minősül-e, nem hinném... Járj utána!
2013. dec. 26. 23:39
 5/56 anonim ***** válasza:
83%

Hmmm... biztos a te szemedben is hintőpor volt, hogy eddig nem vetted észre kivel élsz együtt... mert én nem hiszem, hogy 5 perc alatt vált szörnyeteggé a párod.

Félre ne értsd, nincs mentség arra, amit tett (ha tényleg megtette), de mondjuk én a helyedben először kimostam volna a baba szemét vízzel, aztán megkérdeztem volna a páromat, hogy mi a véleménye a dologról, aztán közösen döntöttünk volna arról, menjünk a kórházba vagy ne. Esetleg felhívtam volna az ügyeletet, hogy mi a teendő. Legrosszabb esetben elmentem volna taxival...

Így viszont belesodródtatok egy olyan helyzetbe, amiből baromi nehéz a visszaút.

A rendőrségen kb. körberöhögnek. Azon gondolkozhatsz, hogy válni vagy nem válni, és a nehéz "visszaútnál" erre gondoltam.

Amúgy mit mondott/csinált a doki? Mert ha azt mondta, hogy semmi baja nem lesz a babának, sajna még rosszabb pozícióból indulsz.

6/56 anonim ***** válasza:
32%

Mennyi idős a párod?

(Nagyon éretlen amit csinált)

7/56 A kérdező kommentje:

Termeszetesen miutan en veletlenul megcsinaltam, azonnal kimostam a baba szemet, a parom dolga utan is, aztan vittem dokihoz.

O ott meg rendesebben kimosta neki, adott valami szemcseppet, amit hasznalnom kell.

Azert sem ertem, mert 5 honapig mintaapa volt, a szeltol is ovta a babat, mindent megtett erte.

27 eves egyebkent.

2013. dec. 26. 23:44
 8/56 A kérdező kommentje:

Oke, hideg fejjel vegiggondolva tenyleg hulye otlet a rendorseg, de egy tavoltartasi kerelem is eselytelen?

Annak pedig, aki szerint tullihegem : draga szivem, kepzeld mar a helyembe magadat!!!! Azt mondanad neki, hogy ne haragudj, idegbeteg voltam, megertem amit tettel? Komolyan??? Uristen, ha ez a velemenyed, az eg ovjon meg attol, hogy valaha gyereked legyen.....

2013. dec. 26. 23:47
 9/56 anonim ***** válasza:
85%
Ha eddig valoban mintaapavolt, akkor inkabb ulj le vele beszelgetni, hogy mi törtent vele ezalkalommal. Mi jart a fejeben, miert reagalt igy. Erdemesebb lenne megbeszelni vele, mintegy tavoltartasi kerelem. Ami igen, valoban eselytelen...
2013. dec. 26. 23:53
 10/56 anonim ***** válasza:
71%

Szerintem is esélytelen, hogy a rendőrség bármit is tenne, de ha nagyon nem vagy nyugodt, azért megpróbálhatod, aztán kiderül mi lesz.

Viszont valóban nagyon furcsa, hogy egy eddigi mintaapa hirtelen ilyen kegyetlen szörnyűségre képes. Még ha valóban annyira biztos is volt benne, hogy nem lesz tőle baja a babának, akkor is érthetetlenül aljas dolog volt, amit tett, mert ordított tőle a baba, így biztosan neki is egyértelmű volt, hogy fájdalmat, de minimum kellemetlenséget okoz ezzel a babának, tehát bántotta. Ha valóban nem volt eddig vele semmi baj, akkor valamitől nagyon elborulhatott az agya. Nem lehet, hogy valamilyen szer hatása alatt volt? Ha lehiggadtál, tényleg érdemes lenne vele ezt megbeszélni. De a gyereket én sem vinném a közelébe, amíg nem tisztázódik a dolog.

2013. dec. 27. 00:40
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!