A kicsim most töltötte be az egy évet és még mindig minimum 6x ébred. Nem birom már idegileg?
Első vagyok.
De igen, van. Az orvos, a pszichológus, a sorstárs segítő csoportok(élőben vagy a neten), az a pár idegen, aki itt meghallgat és virtuálisan elrugdos a dokihoz:)...
Figyelj, én messzemenően szoptatáspárti vagyok, mégis azt mondom, hagyd a csudába. Tudom, ezt is kudarcként éled meg, hogy nem elég, hogy "dilis vagyok, még szoptatni sem tudom a babámat...", de nem, ez nem kudarc. Az egészen máshol kezdődik. Nem mellesleg azt sem tartom kizártnak, hogy ha jól utánajártok, találtok olyan gyógyszert, terápiát, ami mellett akár szoptathatsz is. De ha nem, ezernyi más lehetőséged van arra, hogy a babádnak te legyél a legjobb anyukája, kezdve a hordozással mondjuk, a nyugodt szülőségen át, akármeddig:).
Egy szó mint száz, nem vagy szaranya, ha az lennél, nem lennél itt.
Nagyon várom a beszámolódat, hogy mikorra van időpontod a dokival;)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!