Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nemnormalis a parom, a minimum...

Nemnormalis a parom, a minimum hogy otthagyjuk?!

Figyelt kérdés

Delutan tisztaba tettem epp a 5 hos kislanyom, amikor veletlenul megbillent a kezem, es egy jo adag hintopor kerult az egyik szemebe. Szegenykem azonnal sirvafakadt bedagadt es bevorosodott a szeme, en azonnal szoltam paromnak hogy vigyuk be az ugyeletre, nehogy komolyabb baja legyen....erre o tobbszori kerlelesre is flegman odaszolt hogy minek, semmi baja nem lesz.......hulye voltam, cselekednem kellett, de meg egyszer utoljara rakiabaltam, hogy szedje ossze magat, es indulunk, mire elborult az agya, fogta a hintoport es kvazi teliszorta a lanyunk masik szemet is, hogy "nezzem meg, semmi baja" (persze a babo ismet orditott, es ez a szeme is bevorosodott)

Azonnal osszeszedtem par cuccot, szoltam a szuleimnek, hogy megyunk, de elotte meg bevittem a kicsit ugyeletre.....szerencsere tenyleg nem lett baja, de azota nem terek magamhoz, hogy mit muvelt a parom, hogy lehet valaki ennyire aljas es szemet......ti mit tennetek, ugye a minimum, hogy elkoltozunk a babaval? Feljelentes, rendorseg, mit tegyek?

Elore is koszi,

Moni

2013. dec. 26. 23:21
1 2 3 4 5 6
 11/56 anonim ***** válasza:
45%
Az a minimum hogy.egy jo meleg kaveval mondjuk szembe ontenem,megkerdeznem hogy erzi magat,utanna eltakaritanam a jo budos k...anyjaba...
2013. dec. 27. 03:36
 12/56 anonim ***** válasza:
45%
Legalabis egy idore tuti mig el nem gondolkozik hogy nem jatekbaba a gyerek. Utolso voltamm
2013. dec. 27. 03:43
 13/56 anonim ***** válasza:
50%
ez nagyon durva, szegényke. Remélem nem mentél haza. Gondold végig, hogy mit csinálnám. Van-e hol laknotok (ami a szülőknél biztosított), így én lépnék. Legalább is egy darabig, egy jó darabig.
2013. dec. 27. 08:11
 14/56 anonim ***** válasza:
88%
Én meg egy óvatlan pillanatban teleszórnám mindkét szemét hintőporral, hogy tudja, milyen érzés, aztán kedvesen megkérdezném, milyen kellemes.
2013. dec. 27. 08:21
 15/56 anonim ***** válasza:
33%
Szerintem a kérdező egy hisztis p*csa akitől most sokallt be az apuka és ennek szegény baba látta kárát.
2013. dec. 27. 08:29
 16/56 anonim ***** válasza:
67%

Mégha a kérdező hisztis p×csa is akkor sem a gyereket kellett volna bántani.Ha az én párom tette volna ugyanezt én is rögtön ott hagytam volna,és soha nem tudnám neki megbocsátani hogy szándékosan fájdalmat okozott a gyereknek! Szörnyülködöm,hogy van itt olyan anyuka,aki a miérteket keresi.Akármilyen feszült,ideges egy apa ilyet akkor sem tehet.Erre nincs mentség.És ha sampon ment volna a kis szemébe?Akkor telenyomta volna a másik szemét is vele? Szörnyű....

Sajnálom kérdező,hogy ez történt.Mérlegelj és gondolkodj mik a lehetőségeid,van e értelme a folytatásnak egy ilyen emberrel.

2013. dec. 27. 09:06
 17/56 anonim ***** válasza:
53%

Az a minimum, hogy én is teleszórnám a szemét hintőporral....a többi rajtad áll kérdező, de én biztos nem tudnám többé nyugodtan rábízni a babát...mitől borult így el az agya, könyörgôm felelősségteljes apa, vagy mi?! Szegény baba!

Mit fog csinálni, ha később a gyerkőc mondjuk összetör egy poharat tele ragadós málnával pl? Ááá, az ilyennek nem való gyerek...

2013. dec. 27. 10:01
 18/56 anonim ***** válasza:
53%

Még ha ideges is volt aznap a párod,vagy épp a nemtetszett neki az hogy rászóltál hogy indulás..

Akkor sem teheti meg ezt...ez nálam már kimeríti a bántalmazás fogalmát

Soha de soha nemtudnék egy ilyen férfival újra egy fedél alatt lakni

Ha veled,illetve a hangnemeddel volt akkor gondja ..nem a babát kellene büntetni...egyáltalán hogy juthatott ilyen az eszébe ?

Nemnormális fajankó...

ÉS az se normális hogy egyesek itt azt mondják túlliheged...nem.ezt nemlehet túllihegni...

Nem.nem neked kell elköltözni..miért is neked kellene ? Hisz ő volt aki bántotta a gyermeketek....csomagolj össze neki...

2013. dec. 27. 10:04
 19/56 anonim ***** válasza:
Hagyd el a parodat! Aki ilyet megtesz a sajat gyerekevel arra meg egy jatekbabat sem biznak. Ezek utan soha nem fogsz bizni benne! Azoknak akik azt irjak hogy hisztis vagy illetve aki azt irta hogy "azert megsem savval ontotte le" a gyereket azoknak azt kivanom hogy az o gyerekukkel tegyek meg ugyanezt!! Aztan eldonthetik hogy tulzol-e
2013. dec. 27. 10:36
 20/56 anonim ***** válasza:
Ki az az idiota aki a normalis valaszokat lepontozza?? Ugy tunik unatkozik... 11 es voltam..
2013. dec. 27. 14:49
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!