Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nemnormalis a parom, a minimum...

Nemnormalis a parom, a minimum hogy otthagyjuk?!

Figyelt kérdés

Delutan tisztaba tettem epp a 5 hos kislanyom, amikor veletlenul megbillent a kezem, es egy jo adag hintopor kerult az egyik szemebe. Szegenykem azonnal sirvafakadt bedagadt es bevorosodott a szeme, en azonnal szoltam paromnak hogy vigyuk be az ugyeletre, nehogy komolyabb baja legyen....erre o tobbszori kerlelesre is flegman odaszolt hogy minek, semmi baja nem lesz.......hulye voltam, cselekednem kellett, de meg egyszer utoljara rakiabaltam, hogy szedje ossze magat, es indulunk, mire elborult az agya, fogta a hintoport es kvazi teliszorta a lanyunk masik szemet is, hogy "nezzem meg, semmi baja" (persze a babo ismet orditott, es ez a szeme is bevorosodott)

Azonnal osszeszedtem par cuccot, szoltam a szuleimnek, hogy megyunk, de elotte meg bevittem a kicsit ugyeletre.....szerencsere tenyleg nem lett baja, de azota nem terek magamhoz, hogy mit muvelt a parom, hogy lehet valaki ennyire aljas es szemet......ti mit tennetek, ugye a minimum, hogy elkoltozunk a babaval? Feljelentes, rendorseg, mit tegyek?

Elore is koszi,

Moni

2013. dec. 26. 23:21
1 2 3 4 5 6
 21/56 anonim ***** válasza:
34%

Nos nem normális dolog,hogy teleszórta a szemét,de ha eddig minta apa volt,én inkább leülnék vele beszélni valami biztosan bántja,nem úgy jött össze.

Ennyire nem kell túldramatizálni,beszéljétek meg a dolgot tuti valami nincs rendben a kapcsolatotokkal azért sem mert így reagálsz,mint valami hisztis kislány.

2013. dec. 27. 15:18
 22/56 anonim ***** válasza:
Kérdező,mi van veletek?
2013. dec. 27. 21:50
 23/56 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat!

Nem beszeltem azota vele, amig dolgozni volt, hazamentem, osszeszedtem a lanyom es a sajat cuccaimat is, es kvazi elkoltoztunk. Most egy kis ideig a szuleimnel huzzuk meg magunkat, aztan csak lesz valami...

2013. dec. 27. 23:03
 24/56 anonim ***** válasza:
Es keresett benneteket? Telefonon legalabb?
2013. dec. 27. 23:40
 25/56 A kérdező kommentje:
Egyszer sem. Nem hivott, nem keresett, meg egy sms-t sem irt.... O tudja....
2013. dec. 28. 00:24
 26/56 anonim ***** válasza:
34%
Egy ilyen hiszti után én se keresnélek téged.
2013. dec. 28. 00:31
 27/56 anonim ***** válasza:
53%
Tényleg hihetetlen, hogy egyesek mentségeket keresnek az "apukának". Tök mindegy, hogy mit tett a kérdező, ha késsel támadt volna a párjára, akkor sem lett volna indok arra, hogy a babát bántsa. Akármit is csinált volna a kérdező, mindenképp aljas dolog a babán kitölteni a mérgét, főleg ilyen aljas módon. Az ilyet nem szabad többet a gyereke közelébe engedni. Lehet lepontozni ezt is!
2013. dec. 28. 07:29
 28/56 anonim ***** válasza:
Igen persze nem mentség,de akkor is túlzás amit a kérdező csinál,és eléggé sántít a dolog,ha eddig a kérdező szerint minta apa volt,azt is kétlem,hogy beleöntötte a gyerekszemébe a hintőport az apuka,inkább megrázta a dobozt és belement néhány porszem.Az apuka a gyerek apja,ilyet csak úgy nem csinálhatsz,hogy ott hagyod,le merem fogadni,hogy állandóan hisztiző mindenen aggodalmaskodó nő vagy és lehet ez volta csepp a pohárban neki,elkezdtél sipítozni mikor beleszórtál pár szem hintőport a gyerek szemébe,és besokallt tőled.Nem azt mondom,hogy normális amit az apuka csinált de a nő sem komplett.
2013. dec. 28. 11:06
 29/56 anonim ***** válasza:
29%
Hm azt hiszem most fognak lepontozni de nekem csak annyi jutott eszembe a történetről, hogy azoknak a szülőknek is "csak " elborult az agyuk akik megölték a családjukat. Velük is csak le kellett volna ülni beszélgetni mert tuti volt rá okuk..... Egyébként meg rengeteg olyan sztori van ahol semmi arra utaló jel nem volt, hogy bántani fogja őket. Erről ennyit. Én konkrétan nekimentem volna a páromnak ha ezt teszi. Nincs az az indok amiért bánthatják a gyermekemet!!!!
2013. dec. 28. 16:23
 30/56 anonim ***** válasza:
12%
jaj már nem kell túlozni belement a gyerek szemébe a hintőpor és a család meggyilkolása nem ugyanaz,nem csak a nő gyereke hanem az apáé is.
2013. dec. 28. 17:01
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!