Nemnormalis a parom, a minimum hogy otthagyjuk?!
Delutan tisztaba tettem epp a 5 hos kislanyom, amikor veletlenul megbillent a kezem, es egy jo adag hintopor kerult az egyik szemebe. Szegenykem azonnal sirvafakadt bedagadt es bevorosodott a szeme, en azonnal szoltam paromnak hogy vigyuk be az ugyeletre, nehogy komolyabb baja legyen....erre o tobbszori kerlelesre is flegman odaszolt hogy minek, semmi baja nem lesz.......hulye voltam, cselekednem kellett, de meg egyszer utoljara rakiabaltam, hogy szedje ossze magat, es indulunk, mire elborult az agya, fogta a hintoport es kvazi teliszorta a lanyunk masik szemet is, hogy "nezzem meg, semmi baja" (persze a babo ismet orditott, es ez a szeme is bevorosodott)
Azonnal osszeszedtem par cuccot, szoltam a szuleimnek, hogy megyunk, de elotte meg bevittem a kicsit ugyeletre.....szerencsere tenyleg nem lett baja, de azota nem terek magamhoz, hogy mit muvelt a parom, hogy lehet valaki ennyire aljas es szemet......ti mit tennetek, ugye a minimum, hogy elkoltozunk a babaval? Feljelentes, rendorseg, mit tegyek?
Elore is koszi,
Moni
Nos nem normális dolog,hogy teleszórta a szemét,de ha eddig minta apa volt,én inkább leülnék vele beszélni valami biztosan bántja,nem úgy jött össze.
Ennyire nem kell túldramatizálni,beszéljétek meg a dolgot tuti valami nincs rendben a kapcsolatotokkal azért sem mert így reagálsz,mint valami hisztis kislány.
Koszonom a valaszokat!
Nem beszeltem azota vele, amig dolgozni volt, hazamentem, osszeszedtem a lanyom es a sajat cuccaimat is, es kvazi elkoltoztunk. Most egy kis ideig a szuleimnel huzzuk meg magunkat, aztan csak lesz valami...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!