Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Le kellene szoktatni? 10...

Le kellene szoktatni? 10 hetes babám fölfedezte, hogy az ökle belepasszol a szájába. Hagyjam neki, hogy beletömködje?

Figyelt kérdés
2009. nov. 26. 21:34
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem majd leszokik róla. Ismerkedik a saját "alkatrészeivel". :D És lehet, hogy a lába is sorra fog kerülni!
2009. nov. 26. 21:37
 2/6 anonim ***** válasza:
Azért figyelj rá ha már lilulni kezd a buksija:XD
2009. nov. 26. 21:42
 3/6 anonim ***** válasza:
Ahogy előttem írták,nemsokára a lába is sorra kerül,sőt mindent a szájába töm majd,ami a kezeügyébe kerül.Ezt minden egészséges baba így csinálja.
2009. nov. 26. 21:44
 4/6 anonim ***** válasza:

HoHóóó :D Ha nem hagyod akkor is csinálni fogja. Az én lányom is kb. ekkor fedezte fel. A mai napig csinálja, pedig már 6 hónapos. Volt, hogy olyan "jól" sikerült neki begyömöszölni, hogy öklendezett tőle. 1x-2x pici hányás is volt. :P

Mostanra már a lábát is megtalálta, így hol ez hol az van a szájában. Illetve, ha nem a keze és nem a lába van odabent, akkor minden más.. csörgője, cumija (természetesen a műanyag részével együtt...), takarója, textilpelus, plüssállat lába..stb. Szemmel kell ám tartani, mert ami a kezébe kerül azt viszi a szájába. :)

2009. nov. 27. 00:24
 5/6 anonim ***** válasza:
Ez teljesen természetes! Aztán majd arra jön rá, hogy így "beszélni" is érdekes, mert teljesen más hangok jönnek ki. Az én kisfiam most a kukacára talált rá :-)) Minden pelenkázáskor azt markolássza :-)) én meg nem győzöm elvenni a kezét, hogy nehogy összekarmolja magát.
2009. nov. 27. 10:10
 6/6 anonim ***** válasza:
8 hetes a lányom, és nekem is ezt csinálja. Jókat cuppog, öklendezett is. Én olyankor benyomom a cumit a szájába. Félek nehogy az ujját kezdje el cumizni.
2009. nov. 27. 11:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!