Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy oldjátok meg a dolgokat...

Hogy oldjátok meg a dolgokat babátokkal, ha jön a kistesó és ti rosszul vagytok?

Figyelt kérdés
2009. nov. 26. 16:41
 1/6 anonim ***** válasza:
51%
én túlélésre játszottam. sokat feküdtem, kisvakondot néztek a lányaim egész nap, ők kérték. volt, hogy félórákat aludtam is, mikor elálmosodtam, persze éberen, tehát beszélgettem velük, mégis aludtam. és megmondtam, hogy álmos vagyok, hányingerem van, fáj a hasam, hagyjanak, legyenek jók ilyenek. megértették. Ez idén volt jan-ápr. közt, akkor volt az első 3 éves, a kicsi meg 15 hónapos. segítségem csak a férjem volt, mikor nem dolgozott. mondom, túléltem. csak akkor keltem ki az ágyból, ha nagyon muszáj volt: etetni, bili, házimunka lájtosan stb
2009. nov. 26. 17:32
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
hát én igyekszem mindél jobban az önálló játékra öszönözni, 17 hónapos kisfiam. De volt már, hogy végignézte ahogy telehányom a wc-t és közben húzott, hogy menjünk sétálni. Gondolhatod, hogy kész voltam. De hát a napok mennek és egyszer vége lesz mindennek....
2009. nov. 30. 13:49
 3/6 anonim ***** válasza:
Betettem a kiságyába,járókába és mentem a wcre...nem volt könnyű,h közben üvöltött a fiam. Volt h alig értem ki...de túl lehet élni,mig éppen a wcn vagy, tedd biztonságos helyre és hajrá!!!
2009. nov. 30. 15:23
 4/6 A kérdező kommentje:

Esetleg vki, akinél kicsi a babák közt a korkülönbség? Hogy bírtátok és a baba? Mennyire volt megértő babátok?

Hallottam olyat, ha az anya vmi miatt rosszul van, vagy beteg, akkor a gyerekek megérzik ezt, és tapintatosabbak az anyával. De akár hónapokon keresztül is?

2009. nov. 30. 20:23
 5/6 anonim ***** válasza:
első vagyok. Igen, akár 2 hónapig is. Legalábbis nálunk így volt. De a hancúrozáshoz, sétához apa kellett. Azért megvolt a mozgásigényük, és volt kivel levezetni. Aztán jobban lettem, és jöttem én. Katartás. 3szor szenvedtem végig a hányingert, tudom, ilyen az.
2009. nov. 30. 20:46
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a választ és a bíztatást is!
2009. nov. 30. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!