Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nálatok mennyit segít az...

Nálatok mennyit segít az anyósotok?

Figyelt kérdés

A Nagylányom 1,5 éves, az ikrek 2 hónaposak, császárral születtek. Az első kritikus 6 hétben inkább anyukám segített, ereje felett (ápolónő, rengeteget dolgozik, ugye sokszor hétvégén is). A férjem is volt szabin, de az sem tarthat örökké... Anyósom is eljött 1-2 napra, most is heti 1-2 órára elviszi a Nagyot, ami szintén segítség, persze. De azóta rászokott, hogy akkor Ő itt ebédel (vagy főzök, vagy rendelek, mert nincs idő a főzésre sokszor), nem is az anyagi része zavar, hanem hogy akkor Őt is pluszban ki kell szolgálni, mert a tányért nem teszi be maga után a mosogatóba... Meg megjegyzi, hogy nahát, nincs sütemény... És még erre mind nem szólnék egy szót sem, a leginkább az bosszant, hogy a lányához minden nap megy (egy gyerek van, 1 éves a baba Náluk), minden nap főz és viszi magával, meg 2-3 órát még vigyáz a gyerekre, hogy addig anyuka elmehessen ide-oda, vásárolgatni, stb. Amúgy nyugdíjas, nem dolgozik. Sógornőméknél a másik mama is nyugdíjas, Ő is oda van még pluszban rángatva hetente 1-2-szer.

Szerintetek felfújom? Fogjam be a szám és örüljek ennek is, vagy mondjam Neki, hogy az én gyerekeim is az unokái és ha rajtam segít, akkor közvetve a fián is? Már tényleg nem tudom, hogy én vagyok-e a követelőző hülye, vagy legalább fele annyi segítséget kérhetnék, mint a lánya? Szerintetek?

2013. dec. 23. 14:40
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

"Te mennyit segítesz segítettél az anyósnak lehet most azt gondolja ő is csak annyit ad vissza."

Ha ilyen számítósan állna hozzá, akkor inkább tepernie kéne, mert mégcsak ezután lesz szüksége segítségre, ahogy egyre jobban öregszik.

2014. jan. 6. 13:41
 22/22 anonim ***** válasza:
Utolsó ha ő nem segít ne is várja viszont. Főleg, hogy gyereke előtt sem segített akkor.
2014. jan. 6. 14:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!