Fáradt vagyok, de a környezetem nem veszi komolyan, nálatok is így van?
Nem teljesen értem, mit kell ezen elfogadni?
Fáradt vagy akkor pihenj vagy velük élsz?
A laborjaid rendben vannak? Lehet, hogy vashiányos vagy és azért érzed magad fáradtnak. Mikor jártál utoljára levegőn? Mikor beszélgettél a barátnőddel utoljára a babatémán kívül?
Persze, hogy fáradt vagy, egy hónapja szültél. Idővel ez jobb lesz, meglátod.
Nekem 2 fiam van, egy 14 hónapos és egy 2 hónapos. A nagy a pici születése előtt 2 héttel már csak 3x kelt, addig 6-8x, a pici csak 1x kel, a nagy néha átalussza az éjszakát. Tehát én azóta alszom, mióta a másodikat megszültem, így érzem a különbséget milyen az ha alszik néha az ember. Viszont már két kisbabám van sűrű egymás utánban.
Ha nem javulnak a dolgok, javaslom hogy szedj vmi vitaminkészítményt (C, D vit., vas),menj levegőre, olvass könyvet (ne mosolyogj!), igyál meg egy üdítőt a barátnőddel vhol akár babástól, próbálj feltöltődni a minimális dolgokból, mert ez sajna már nem lesz másképp. Később kevesebb idő jut magadra és tényleg sokkal fáradtabb leszel, viszont rengeteg erőt tud adni a babád amikor már elkezd veled kommunikálni (kb. 2 hét múlva).
Fel a fejjel!
Előző vagyok. Ne foglalkozz az anyósoddal és senkivel.
Majd jobban leszel. Nekem is mondták egy hónapig napi 2x hogy milyen sz*rul nézek ki. Nem esett jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!