Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Fáradt vagyok, de a környezete...

Fáradt vagyok, de a környezetem nem veszi komolyan, nálatok is így van?

Figyelt kérdés
Egy hónapos a babám, a párom a segítségem is egyben. Anyósom szerint így, hogy van mellettem valaki, ne legyek már fáradt, mert hisz a párom mindent megcsinál helyettem (??), a kisbabás ismerősök rákontráznak, mert bár nekik is egy baba van, de már idősebb, és vele százszor/ezerszer nehezebb, mint az enyémmel, ők fáradtabbak, mint én, én csak ___örüljek___! Miért nem lehet megérteni, de ha megérteni nem, legalább elfogadni, ha az ember kimerül egy hónap nem alvástól? Azért, mert nem vagyok teljesen egyedül és a gyereknek nem jön a foga, nincs jogom néha úgy felelni arra a kérdésre, hogy "hogy vagy", hogy "köszi jól, csak fáradtan?" , mert nem panaszkodásról van szó, csak ennyiről. Nálatok is mindenki más jogot formált a fáradtságra és te voltál a túlzó, kényes?
2013. dec. 19. 17:41
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Sziasztok.

Eggyutt erzek veletek. 11 hetes a kisfiam. Bar most mar kb 2 hete atalussza az ejszakat (este 11tol reggel 7ig) Ezelott szornyen hasfajos volt. Egesznap olben ringattam, dajkaltam o meg csak sirt es sirt szegenykem...! Szinte le sem tudtam rakni. Most mar jobb egy kicsit. Viszont igy sem tul konnyu. Egesz nap ebren van. Du 4-5 korul alszik kb 2 orat es annyi. Azt is csak ha melette vagyok (nem tudom miert, ejjel egyedul alszik a kisagyban) A parom heti 5x 12 orat melozik. Este ha hazaer felora-ora furdes... kaja... kis jatek a babaval (15perc) es bealszik. Hamarabb mint a kicsi. Hetvegen reggel felebred felorat ul a wc-n aztan kb 1- masfel orat asztatja magat, megreggelizik. Elviszi a mosodaba a cuccot, beugrik a boltba aztan haza jon es pihen, jatszik... stb. Es meg tole is azt kapom, hogy en egesz heten semmit nem csinalok. Mikozben napi 5 perc zuhany jut nekem nyugodtan. Az egvilagon semmi segitsegem (kulfoldon elunk) Egy 'baratnom' van akitol csak a versengest hallom mert, hogy az o fia masfel honaposan mar forgott stb... az en kisfiam hypoton (izomgyenge) sajnos a fejet sem emeli meg igazan... szval inkabb a telot se veszem fel neki mert nem akarom azt hallgatni, hogy mar 3 diplomaja van a gyereknek,holott meg beszelni sem tud (6 honapos) szval elegge kivagyok :( A kisfiam mosolya az egyetlen oromom.

2013. dec. 20. 06:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!