Hogyan zajlik majd nálatok 24-e?
Sütés , főzés belevonjuk a nagyobb gyerekeket is.
Aztán fa diszités közben karácsonyi zene, aztán amikor már eszünk berakunk jó kis karácsonyi mesét este pedig egy vicces karácsonyi filmet :). Társasozunk is :)
Nekünk az lesz a szünnap.
23-án szülinapozunk, 25-én karácsonyozunk.:)
10 hònapos a lànyom, 4 a keresztfiam. idèn hozzànk jön mindenki a lànyom miatt.Reggel neki fogok főzni, aztàn ha felkelt a lànyunk segìt feldìsziteni a fàt.összesen 14-en leszünk, napközben èrkeznek.ajàndèkozunk mert 2 Èvànk ès 1 Àdàmunk van a csalàdba.
3-4 körül eszünk, utàna ajàndèkozunk.csillagszòròt gyùjtunk.azt nagyon szereti a mininő....
8-kor kidől a lànyom a picurka meg hamarabb is ő majd csak jövőre èlvezi igazàn.....utàna társasozunk vagy kàrtyàzunk mêg felnőttek. 25-èn anyuèknàl leszünk,26-àn anyosomèk fàjàt nèzzük meg.kèt ünnep között meg dèdikhez megyünk.
24-én reggel sütök,főzök,mivel a párom még 2-ig dolgozik.
A 2 éves fiúnk addig eljátszik a mamájával.
Utána ebédelünk,fát díszítünk és meglátogatjuk a fiam keresztszüleit és a kereszt fiúnkat.
Ha hazajöttünk ajándékozás,vacsora és elalvásig együtt eltöltjük az időt akár mese,film és játék formájában.
Férjemmel és 2 éves kislányunkkal töltjük a Szentestét.
A fát még 23-án reggel feldíszítjük, hogy meglepetés legyen a lányunknak.
24-én délelőtt főzés, majd alvás után mindenki megkapja az ajándékokat a fa alá, csillagszóró gyújtás, karácsonyi zene hallgatás. Délután közös játék az új játékokkal, evés-ivás. Ennyi.
Aztán 25 vagy 26-án utazunk a nagyszülőkhöz (nagyon messze laknak).
Köszönöm!
Én még nem tudom, hogyan is legyen. Mindkettőnk szülei elváltak és eddig azzal teltek az ünnepek, hogy folyton mentünk. Most 24-én leszünk itthon.
Nálatok a vacsora az ünnepi vagy az ebéd? Elvben ez szentESTE, de a főétkezése a gyerkőcnek az ebéd. Lehet túlagyalom, csak valami szokást akarnék bevezetni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!