Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek sok, amit megenged...

Szerintetek sok, amit megengedek magamnak?

Figyelt kérdés

6 hos ikerbabas anya vagyok.Nem tudom mit gondoljak ezért leirom h mennyit koltok magamra /hó.légyszi ne irjatok durvát csak a kérdésre irjatok,h sztetek sok e v nem.köszi elore is.Hogy leszögezzem:Nem a gyest prédálom se nem a férjem fizuját(120e netto)hanem szombat vasnap dolgozom mig anya a kicsikre vigyaz.

Nos:

Kozmetikus hoz

kéthetente megyek:gyanta 3000 szemoldokszedéssel.

Fodrász:havi 4000

Gél lakk havi 3000

Ruha:havi kb 5000

kiegészitok ha megtetszik kb.2000 max

kozmetikumok :5000 (samponnal,mindennel

és volt egy tartos hajegyenesités 30e de ez csak karácsonyra kaptam a páromtol ajandékba.tehát 22.000egy honapban magamra.Köszi a valaszokat .22 éves anya vagyok

2013. dec. 17. 14:09
1 2 3 4 5 6
 51/53 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is kicsit sok amit költesz, ezt kevesebbre is le lehetne redukálni, és akkor sem vennéd észre, hogy "van amit nélkülözöl".

A Férjem 350e ft-ot kap készhez, az Én GYED-em (mivel jó fizetésem volt) 120e ft. Családi házban élünk, 30e ft a hitelünk, 2 autónk van (hitelmentes) , 1 éves a gyerekünk.

Éves 170e ft-os megtakarításunk van, le lehet osztani hónapokra.

A rezsink változó.

Minden más ezek után jön.Első a gyerekem. Neki minden. Aztán a kaja, majd ezután jövünk mi , a szülők. Minden hétvégén van a Férjemmel közös programunk amire a Fiúnkat nem visszük, ilyenkor a Mama vigyáz rá.

Belegondolva Én mit költök magamra:

Fodrász (2 havonta): 4.000,-

Hajfestés (havi) : 1500,-

Kozmetikumok (arckrémtől a tusfürdőig), de ezek sem fogynak el egy hónap alatt, de legyen kb. : 2.000,-

Műkörmös: 2.000,-

Hajamat a barátnőm festi, a szemöldök és egyéb szörtelenítést magam oldom meg. Télen szoláriumba szoktam még elmenni kéthetente kb.

Minden egyéb más program, de az már nem csak magamra költöm, kb. 4-5.000,- ft / hétvége. Étterem, mozi, színház egyéb kulturális programok.

Ruhát sem veszek havonta, csak ha valamire szükségem van. Minek minden hónapban ruha???

24 éves Anya vagyok, 35 éves Férjjel.

2013. dec. 17. 21:02
 52/53 anonim ***** válasza:
100%
Mi sokkal több pénzből élünk , de ha ennyi lenne az össz bevételünk akkor én otthon magam oldanám meg ezeket a dolgokat.A gyantára különösen sajnálnám a pénzt.Két hetente 3 ezer forint nagyon sok ilyen bevétel mellett.
2013. dec. 17. 21:23
 53/53 anonim ***** válasza:

Szerintem a havi fodrász túlzás, elég lenne 2 havonta. Bár attól is függ, milyen a frizurád: festve van-e, milyen a formája, stb.

A géllakk elhagyható lenne, de ha telik minderre, akkor miért ne?

2016. máj. 1. 11:11
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!