Szerintetek sok, amit megengedek magamnak?
6 hos ikerbabas anya vagyok.Nem tudom mit gondoljak ezért leirom h mennyit koltok magamra /hó.légyszi ne irjatok durvát csak a kérdésre irjatok,h sztetek sok e v nem.köszi elore is.Hogy leszögezzem:Nem a gyest prédálom se nem a férjem fizuját(120e netto)hanem szombat vasnap dolgozom mig anya a kicsikre vigyaz.
Nos:
Kozmetikus hoz
kéthetente megyek:gyanta 3000 szemoldokszedéssel.
Fodrász:havi 4000
Gél lakk havi 3000
Ruha:havi kb 5000
kiegészitok ha megtetszik kb.2000 max
kozmetikumok :5000 (samponnal,mindennel
és volt egy tartos hajegyenesités 30e de ez csak karácsonyra kaptam a páromtol ajandékba.tehát 22.000egy honapban magamra.Köszi a valaszokat .22 éves anya vagyok
Szia!
Szerintem a bevételetekhez képest sok ez a kiadás.
Én 33 éves kétgyerekes dolgozó anyuka vagyok. Kb. nettó 200-at keresek, a párom még többet. Nekem ezek vannak:
Géllakk 3000 Ft
Fodrász 3000 Ft (2 havonta járok 6000 Ft-ért)
Szoli 2400 Ft (heti 6 perc), de ez csak ilyenkor télen, amikor amúgy hullafehér lennék.
A kozmetikus a barátnőm, havi 1-2x ingyen megcsinálja a szemöldököm, amúgy ez kb. 1000 Ft lenne. Évi 1-2x megyek nagykezelésre, ami 5500 Ft. Mikrodermabráziót (bőrcsiszolás) szoktam kérni, mert nagyon csúnya a bőröm, ez 3000 Ft.
Gyantázást magamnak oldom meg, havi 1x, ennek a költsége max. 500 Ft. Intimgyantát szoktam csináltatni, de csak alkalmanként, ez 2000 Ft.
Ruhákra kb. 5-10e Ft-ot költök, de nem minden hónapban.
Kozmetikumokra kb. 2000 Ft megy el, pedig nem vagyok igénytelen :)
Ja és még kb. havi 4-8000 Ft-ba kerül, hogy edzőterembe járok spinningre (attól függ, hányszor megyek).
Mikor tudtok közös programokat szervezni így?
Mikor tudtok közös programokat szervezni így?
ahogy neked jo...
en is 22 vagyok, 22 honapos a fiam. kb 200-220 ezerbol elunk.
en sajnalok magamra kolteni. pl magamnak festem a kormom, hajam. fodraszhoz csak akkor megyek ha nem tudok mar mit kezdeni a hajammal. kozmetikushoz egyaltalan nem jarok.
en ilyenekem probalok sporolni, vagyis ezt a penzt inkabb a fiamra koltom :)
a nagyszulok amit segitenek kb 30
6 gyerek mellett azert szepen beosztod idodet meg a tamogatast
Én is költök ennyit magamra egy jobb hónapban.
25 éves 8 hós baba anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!