Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek nem gáz, ha néha...

Szerintetek nem gáz, ha néha napján megengedek magamnak ecetes ételt? Pl: esetes ubi, savanyúságok?

Figyelt kérdés

Mert valahol azt olvastam, hogy nem ajánlott a terhes nőknek. És azért odafigyelek az étrendre, de néha lehet, nem?:)

Eddig is nagyon szerettem, de most még jobban kívánom:) Pedig már a második trimeszterben vagyok.

2010. aug. 16. 15:37
 1/8 anonim ***** válasza:

dehogyis ... nyugodtan eheted.

egészségedre.

2010. aug. 16. 15:43
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Én erről nem is hallottam, pedig második terhességem.

Sőt mindenhol az az urbánlegenda jár körbe, hogy a terhes nők kizárólag savanyú uborkát esznek fagyival :)

Szóval egyél nyugodtan savanyúságot, attól nem lesz bajod!!! Gondolom nem literszám iszod az eceted :)

2010. aug. 16. 15:45
 3/8 anonim ***** válasza:

Régen nem ijesztgették a nőket mindenféle baromsággal. Ették-itták ami jólesett, és születtek az egészséges gyerekek. És nem a sok beszedett vitamintól lettek azok. Edd meg, amit megkívánsz, és kész.

Itt volt régebben egy kérdés, hogy ihat-e citromos vizet, ha terhes. Mentek is a válaszok, hogy ha bírja a sava, igya nyugodtan. Csak ő nem a sava miatt kérdezte, hanem, hogy árt-e vele a babának. Citromos vízzel, hogyne.

Meg sem kell hallgatni a sok hülyeséget.

2010. aug. 16. 15:46
 4/8 A kérdező kommentje:
Akkor megnyugodtam:) Nem tonna számra, de azt hiszem, bűnözni fogok ma egy picit:)
2010. aug. 16. 15:47
 5/8 anonim ***** válasza:
az elso terhesegemmel heti egyszer egy 5 literes savanyuubit, utanna meg a levet lekuldtem. semmi bajunk nem lett tole. most csak a savam miatt nem esik jol es nem is kivanom. de szerintem egyel ha azt kivanod!!
2010. aug. 16. 17:16
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha nem lesz tőle sok a savad, nem gond, én mindent eszek, kivéve nyers húst. Én a csípős, fűszeres kajákat kívánom, úgyhogy azt is eszek, persze nem mindennap. És próbálok sok zöldséget, gyümölcsöt enni.
2010. aug. 16. 17:43
 7/8 anonim ***** válasza:
Mindkét lányomnál rengeteg ecetes uborkát ettem. Nekem lett bajom. hogy a nagy már eleszi előlem az ubikat:)
2010. aug. 16. 20:46
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem biztos nem árt. Annyi mindent olvasni, ha abból indulnánk ki, már alig ehetnénk valamit. Én mindent eszek amit megkívánok. A terhesség elején még arra figyeltem, hogy ne egyek túl sok édességet, vagy nagyon "mű" dolgokat.
2010. aug. 17. 08:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!