Szerintetek nem gáz, ha néha napján megengedek magamnak ecetes ételt? Pl: esetes ubi, savanyúságok?
Mert valahol azt olvastam, hogy nem ajánlott a terhes nőknek. És azért odafigyelek az étrendre, de néha lehet, nem?:)
Eddig is nagyon szerettem, de most még jobban kívánom:) Pedig már a második trimeszterben vagyok.
dehogyis ... nyugodtan eheted.
egészségedre.
Én erről nem is hallottam, pedig második terhességem.
Sőt mindenhol az az urbánlegenda jár körbe, hogy a terhes nők kizárólag savanyú uborkát esznek fagyival :)
Szóval egyél nyugodtan savanyúságot, attól nem lesz bajod!!! Gondolom nem literszám iszod az eceted :)
Régen nem ijesztgették a nőket mindenféle baromsággal. Ették-itták ami jólesett, és születtek az egészséges gyerekek. És nem a sok beszedett vitamintól lettek azok. Edd meg, amit megkívánsz, és kész.
Itt volt régebben egy kérdés, hogy ihat-e citromos vizet, ha terhes. Mentek is a válaszok, hogy ha bírja a sava, igya nyugodtan. Csak ő nem a sava miatt kérdezte, hanem, hogy árt-e vele a babának. Citromos vízzel, hogyne.
Meg sem kell hallgatni a sok hülyeséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!