Cukorral készült savanyúságok (ha leöntöm a cukros levet) hízlalnak és cukros ételnek számítanak?
Figyelt kérdés
Megjegyzésektől kíméljetek, csak kíváncsi vagyok, nem fogyózom, és tisztában vagyok vele, hogy minden hízlal egy teherautónyi mennyiségben, valamint hogy nem lehet koplalni, stb. stb.
Azzal nem vagyok tisztában, hogy pl. az uborkába és káposztába mennyi cukor kerül át.
2010. szept. 1. 14:40
1/2 anonim válasza:
Szerintem igen, mivel teljesen átpácolódnak a cukorral, ezért sok marad bennük.Anyukám cukros és csak kovászos ubit ehet és olyan savanyúságot, ami cukor nélküli, biztosan nem véletlenül.
2/2 anonim válasza:
ha leöntöd a levét, esetleg még vízzel kicsit meg is mosod, akkor diétában is lehet enni ezeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!