Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért hiszik az emberek, hogy...

Miért hiszik az emberek, hogy a kilók számítanak és nem a tükör?

Figyelt kérdés
2011. máj. 19. 12:48
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Butus kérdés . A fogyás az az,amikor az ember kilókat veszít/ad le a súlyából. Ezt mérleggel mérik . A tükör az meg egy dolog,de az pl nem fogyás ,hogy 85 kiló voltam,most is 85 kiló vagyok ,de mintha a tükörben jobban néznék ki.
2011. máj. 19. 12:55
 2/17 anonim ***** válasza:
Fogalmam sincs. Nekem nincs is mérlegem. Csak tükröm.
2011. máj. 19. 12:55
 3/17 A kérdező kommentje:
Dehogy buta kérdés, 3 hónapja visszatértem a sporthoz, kilóban ugyanannyi maradtam, viszont látványosan vékonyodtam.
2011. máj. 19. 13:00
 4/17 anonim ***** válasza:
Ha kilóban ugyanannyi maradtál,akkor semmit nem fogytál .
2011. máj. 19. 13:07
 5/17 anonim ***** válasza:
Mert az átlagember (csúnyább szót nem akarok használni) azt hiszi, hogy jó alak = súlyvesztés. Holott a testkompozíció változására kellene koncentrálni, azaz több izom, kevesebb zsír.
2011. máj. 19. 13:08
 6/17 anonim ***** válasza:
Nem lettél vékonyabb max vékonyabbnak tünsz,átalakult a tested úgy hogy elkönyösebben nézel ki.Amúgy én is annak a hive vagyok h a forma a fontos.Van nem egy olyan ember aki vékony,de semmi formája sincsen és van olyan aki mindig diétázik de mondjuk van egy csunya uszogumija vagy hasonlók,szóval akkor már inkább az a szép ha valakin arányosan van,még ha néha fölösben is.Nem egy olyan alkatu nőt láttam pl h vékony a felsőteste de nagy seggü vagy nagyok a combjai,de ellenkezőleg,az sem szép ha olyan felül mint egy díjbirkozo,de a lábai piszkafák.Szóval ha te jól érzed magad és úgy gondolod h elégedett vagy az alakoddal akkor minden rendben.
2011. máj. 19. 13:24
 7/17 A kérdező kommentje:
De vékonyabb lettem, azokba a nadrágokba beleférek, amik eddig nem mentek rám, csak jó pár éve, amikor még nem híztam annyira.
2011. máj. 19. 13:35
 8/17 anonim ***** válasza:
Ha beleférsz a régebbi ruhákba akkor fogytál is biztos nem csak karcsúsodtál.
2011. máj. 19. 13:51
 9/17 anonim ***** válasza:
Nem mindegy, hogy 55 vagy 95 kilósan nézegeted magad a tükörben. Az 55 kilós persze hogy csinosabb lesz, még ha nem is fogy, de a 95 kilós bármit lát a tükröben, durván elhízott marad.
2011. máj. 19. 14:11
 10/17 anonim ***** válasza:

NO tükör!

Mérleg!!!!!!

CENTI!!!!!!

2011. máj. 19. 14:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!