Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A tükör számít, nem a kilók?

A tükör számít, nem a kilók?

Figyelt kérdés

163 cm magas 21 éves lány vagyok. Tavaly tavasszal, tehát egy éve elhatároztam, hogy életmódot váltok és le szeretnék fogyni, egészségesebben élni. Akkor voltam 63 kg. Sikerült leadni októberig 8 kg-ot, 55 kg voltam. Akkor már kicsit vékonynak tűntem, mások szerint, pedig a magasságomhoz az 55 kg szerintem pont ideális súly, de én mégis vékonynak tűntem. Nekem vastagabbak a csontjaim, a csuklóm és a csípőm kicsit szélesebb. A méreteim: 85, 64, 98.

Egy évvel az életmódváltás után, most vagyok 56-57 kg, ez szerintem még belefér, vagy a felső határt súrolja a megfelelő súlynak, de nem érzem magam kövérnek, a hasam lapos, fenekem nagyobbacska. Magamon azt vettem észre, hogy ha a mérlegre állok, elmegy a kedvem, de ha a tükörbe nézek, nem olyan vészesnek ítélem a helyzetet. Ennyire nagy különbség lenne a tükör és a mérleg között? Köszönöm:)

21 L:)

2011. máj. 9. 11:48
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Remélem, hogy ez a kérdés majd észhez térít sokakat, akiknek az a céljuk, hogy 49 kg-osak legyenek, nem az, hogy jól nézzenek ki:-D

Én örülök, hogy kiírtad, és a kérdés címében benne van a válasz:-)

2011. máj. 9. 12:04
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm:) Még annyit leírnék, hogy azt vettem észre, hogy hiába van szélesebb csípőm és nagyobb fenekem, egy mosoly és a sugárzó önbizalom, az, hogy ki vagyok békülve magammal, sokkal többet jelent annál, hogy hány kiló vagyok, hány centis a mellbőségem, a fenekem... Szerintem. :) Remélem vannak olyanok, akik egyetértenek velem:)
2011. máj. 9. 12:30
 3/5 anonim ***** válasza:
Így van a tükör számít, az látják rajtad, ahogy kinézel, és nem a kilóid számát. Az a fontos, hogy csinos legyél, rád menjen a kedvenc kisnadrágod, a mérleget ki kellene dobni, a centik a fontosabbak. Mert eleve az izom is többet nyom a zsírnál.
2011. máj. 9. 12:42
 4/5 anonim ***** válasza:
én 175/67-68 vagyok, tökéletesen elégedett vagyok az alakommal, úgyhogy nem érdekel, amikor más ugyanilyen magassággal 55 kilóval nyafog, hogy kövér. ő baja :D
2011. máj. 9. 14:19
 5/5 anonim ***** válasza:
szerintem van benne igazság:) 165 cm vagyok, és 59 kg. (Igaz én most nyárra azért picit szeretnék leadni.) De amikor kérdezték tőlem mennyi vagyok, és mondtam hogy 59, csodálkoztak, hogy pedig kevesebbnek tűnök.:)
2011. máj. 9. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!