A tükör számít, nem a kilók?
163 cm magas 21 éves lány vagyok. Tavaly tavasszal, tehát egy éve elhatároztam, hogy életmódot váltok és le szeretnék fogyni, egészségesebben élni. Akkor voltam 63 kg. Sikerült leadni októberig 8 kg-ot, 55 kg voltam. Akkor már kicsit vékonynak tűntem, mások szerint, pedig a magasságomhoz az 55 kg szerintem pont ideális súly, de én mégis vékonynak tűntem. Nekem vastagabbak a csontjaim, a csuklóm és a csípőm kicsit szélesebb. A méreteim: 85, 64, 98.
Egy évvel az életmódváltás után, most vagyok 56-57 kg, ez szerintem még belefér, vagy a felső határt súrolja a megfelelő súlynak, de nem érzem magam kövérnek, a hasam lapos, fenekem nagyobbacska. Magamon azt vettem észre, hogy ha a mérlegre állok, elmegy a kedvem, de ha a tükörbe nézek, nem olyan vészesnek ítélem a helyzetet. Ennyire nagy különbség lenne a tükör és a mérleg között? Köszönöm:)
21 L:)
Remélem, hogy ez a kérdés majd észhez térít sokakat, akiknek az a céljuk, hogy 49 kg-osak legyenek, nem az, hogy jól nézzenek ki:-D
Én örülök, hogy kiírtad, és a kérdés címében benne van a válasz:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!