Szerintetek sok, amit megengedek magamnak?
6 hos ikerbabas anya vagyok.Nem tudom mit gondoljak ezért leirom h mennyit koltok magamra /hó.légyszi ne irjatok durvát csak a kérdésre irjatok,h sztetek sok e v nem.köszi elore is.Hogy leszögezzem:Nem a gyest prédálom se nem a férjem fizuját(120e netto)hanem szombat vasnap dolgozom mig anya a kicsikre vigyaz.
Nos:
Kozmetikus hoz
kéthetente megyek:gyanta 3000 szemoldokszedéssel.
Fodrász:havi 4000
Gél lakk havi 3000
Ruha:havi kb 5000
kiegészitok ha megtetszik kb.2000 max
kozmetikumok :5000 (samponnal,mindennel
és volt egy tartos hajegyenesités 30e de ez csak karácsonyra kaptam a páromtol ajandékba.tehát 22.000egy honapban magamra.Köszi a valaszokat .22 éves anya vagyok
23-as vagyok. Engem is lepontoztak, pedig én aztán tényleg az igazságot írtam (gondolom pár ítélkező magára ismert). Nem kell ezen hisztizni, én például jókat nevetek azokon, akik ezen élik ki magukat.
Én is havonta járok kozmetikushoz és körmöshöz, hetente fodrászhoz. Annyit nem költök, mint a Kérdező, de van akinek már ez is sok. Nekem nem.
Ha ertelmezed az irasomat akkor azt irtam EDES TOLE.Marmint attol aki ezt tette. Nem ertem miert veszed magadra?
A provokalas meg szimpla kerdes volt mert gyakran elofordul es a hirtelen felhaborodasod erre adott gyanut. Teljesen felreertettel. Nem tamadlak vegkepp. Azert azt vedd alapul h irasban, imseretlenul, nev nelkul teljesen maskepp johetnek at a dolgok mint ahogy azt de gondolod.
Megmondom őszintén én nem költök ennyit magamra, mégsem vagyok igénytelen!
Melíroztatni 3-4 havonta megyek, kozmetikushoz nem kell járnom, mert a bőröm szép, a szemöldököm magam is ki tudom szedni kb. 10 perc alatt. Sportolni járok el, a bérletemre költök,ami havi 6000 forint. Nem gondolom,hogy az igényesség a festett körmön és hajon múlik, de nem is az új ruhákon. Pedig megtehetném,hogy többet költsek magamra, de minek,ha így is "nézek" ki valahogy.
De én is azt mondom, ha van megtakarításotok, a férjednek is jut annyi,amennyi neked, ki van minden fizetve, akkor miért ne!
Annyi,hogy én nagyszülőktől pénzt nem fogadok el. Bőven tudnának segíteni, akarnak is, de engem 30 évesen ne pénzeljenek a szüleim. Ha akarok valamit, akkor megveszem, ha nem jut rá, akkor nem.
Szerintem is sok, amit magadra költesz, főleg ha az arányokat nézzük.
De ha a férjednek és a gyerekednek is jár ennyi plusz, akkor oké. Tehát ha hármótok luxusára van havi 66000 Ft-otok, akkor semmi gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!