Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek sok, amit megenged...

Szerintetek sok, amit megengedek magamnak?

Figyelt kérdés

6 hos ikerbabas anya vagyok.Nem tudom mit gondoljak ezért leirom h mennyit koltok magamra /hó.légyszi ne irjatok durvát csak a kérdésre irjatok,h sztetek sok e v nem.köszi elore is.Hogy leszögezzem:Nem a gyest prédálom se nem a férjem fizuját(120e netto)hanem szombat vasnap dolgozom mig anya a kicsikre vigyaz.

Nos:

Kozmetikus hoz

kéthetente megyek:gyanta 3000 szemoldokszedéssel.

Fodrász:havi 4000

Gél lakk havi 3000

Ruha:havi kb 5000

kiegészitok ha megtetszik kb.2000 max

kozmetikumok :5000 (samponnal,mindennel

és volt egy tartos hajegyenesités 30e de ez csak karácsonyra kaptam a páromtol ajandékba.tehát 22.000egy honapban magamra.Köszi a valaszokat .22 éves anya vagyok

2013. dec. 17. 14:09
1 2 3 4 5 6
 1/53 anonim ***** válasza:
100%
Minden relatív, attól függ, mennyiből éltek. Az én pénztárcámhoz viszonyítva sok.
2013. dec. 17. 14:13
 2/53 anonim ***** válasza:
100%
ha belefér-miért ne.egészségedre.én is mennék-időhiány miatt marad el sokminden-a férjem küldene...
2013. dec. 17. 14:14
 3/53 anonim ***** válasza:
80%
Nekem sok. Inkább lennék otthon a családommal hétvégén, minthogy géllakra, meg kiegészítőkre dolgozzak. A gyantázás helyett is megoldom otthon epilálóval, a szemöldökömet is kiszedem magamnak. Hosszú hajam van, fodrászhoz is sokkal ritkábban járok.
2013. dec. 17. 14:15
 4/53 anonim ***** válasza:
100%
A bevételetekhez képest sok szerintem. De ha ti igy meg tudjátok oldani a hétköznapokat ugy hogy ne szenvedjetek hiányt semmiben és ez a férjedet sem zavarja akkor senkinek smemi köze ehhez.
2013. dec. 17. 14:16
 5/53 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha jól értem a 120 nettó + gyes + alkalmi munka (?) mellé szerintem sok, de mindenkinek más a heppje, amire költ.
2013. dec. 17. 14:17
 6/53 A kérdező kommentje:
irtam :férjem netto 120at kap plusz a nagyszulok amit segitenekkb 30 ,plusz én megkapom a sulibol az osztondijat 40e hétvégi munka 30e meg a gyes de az a babáké.szal 200ezer összsen
2013. dec. 17. 14:17
 7/53 A kérdező kommentje:
igazábol ugy érzem a férjemnek is tartozom ennyivel h ne hagyjam el magam.sajnos nem vagyok ügyes h otthon megoldjam ezeket,meg hétkoznap 0-24ben veluk vagyok.Ugy gondolom nem árt meg ha heti 2x 6orara dolgozom,addig legalabb a nagyival is lehetnek.
2013. dec. 17. 14:20
 8/53 anonim ***** válasza:
84%

Ha nektek anyagilag nem megterhelő, akkor nem sok.

De én is sajnálnám ha a családként, négyesben töltött idő helyett dolgozni kéne. Inkább lemondanék a fenti dolgokról.

2013. dec. 17. 14:23
 9/53 anonim ***** válasza:
100%
Én is 22 éves vagyok. 140ezres fizetése van a Páromnak, van egy kiadott lakásunk, ami 50ezer plusz bevétel és van a gyesem. 1éves lányunk van. Kozmetikushoz nem járok, magam gyantázok és szedek szemöldököt. Fodrászhoz kb 3 havonta megyek, nem festett a hajam. Mivel manikűrös a végzettségem a gél lakkomat magam készítem. Ruhát elég keveset vásárolok, sem időm, sem kedvem nincs hozzá, van más dolgom elég. Kozmetikumokat természetesen vásárolok, mindent amire egy nőnek szüksége van. Szerintem ez nem pénz kérdés, ez emberfüggő. Arra van pénzed, amire akarod, pl sok szegény ember dohányzik... Én személy szerint félreteszem inkább a gyereknek azt, amit egy újabb felsőre költenék. Nem hiszem, hogy bárki is rossz ember, vagy anya azért, mert sokat, vagy kevesebbet költ magára. Én is gondolkodok a tartós hajegyenesítésen, szintén karácsonyi ajándékként. Szerintem, ha van miből, nyugodtan vásárolj, nyilván, ha a gyerekek is megkapnak mindent, amire szükségük van. Az meg külön becsülendő, hogy dolgozol, pláne ikrek mellett, szíved joga megvenni azt, amire vágysz. Sztem ezen ne aggódj, szeresd a gyerekeidet, adj meg nekik mindent, amit kell és magadról meg a párodról sem feledkezz meg :)
2013. dec. 17. 14:25
 10/53 A kérdező kommentje:
hát igen mindenkinek más a véleménye.Lehet önzö vagyok,de ugy hiszem h ennyi kijár nekem.:)
2013. dec. 17. 14:25
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!