Szerintetek sok, amit megengedek magamnak?
6 hos ikerbabas anya vagyok.Nem tudom mit gondoljak ezért leirom h mennyit koltok magamra /hó.légyszi ne irjatok durvát csak a kérdésre irjatok,h sztetek sok e v nem.köszi elore is.Hogy leszögezzem:Nem a gyest prédálom se nem a férjem fizuját(120e netto)hanem szombat vasnap dolgozom mig anya a kicsikre vigyaz.
Nos:
Kozmetikus hoz
kéthetente megyek:gyanta 3000 szemoldokszedéssel.
Fodrász:havi 4000
Gél lakk havi 3000
Ruha:havi kb 5000
kiegészitok ha megtetszik kb.2000 max
kozmetikumok :5000 (samponnal,mindennel
és volt egy tartos hajegyenesités 30e de ez csak karácsonyra kaptam a páromtol ajandékba.tehát 22.000egy honapban magamra.Köszi a valaszokat .22 éves anya vagyok

Szerintem sok, amit magadra költesz. És felesleges is. De ez csak az én véleményem. Ha Te így vagy boldog, akkor hajrá!
Engem az érdekelne, hogy a párod mit szól ehhez?

Senki nem tamad le...nem tudom miett vagy felhaborodva? Direkt provokalod az ide irokat? Mert nekem egyre inkabb ez jon le.
Azert is kerdezgetik h jartok-e vhova, ki mennyit kolt magara stb mert igy lehet nagyjabol kiertekelni h sok vagy sem. En szemely szerint biztos h nem koltenek ennyit magamra es nem vagyok igenytelen vegkepp. Amit tudok itthon elvegzem magamon es ingyen van nagyjabol. Soha nem kaptam senkitol azt h igenytelen lennek vagy elhanyagolnam magamat. Es nem is erzem ugy.
De ha te el is dontotted h jar neked ez akkor kar a velemenyekre hallgatnod szerintem. Es nem azert irta ezt mas sem mert nem ez az oldal lenyege csak ha te ezt eldontotted ugyse valtoztatol magadon. Az meg h nem ert veled egyet mindenki az megint normalis dolog. Es igenis fontosak azok az egyeb hozzatett kerdesek amiket kerdeztek toled mert nem mondegy h mi mennyi es h jon ki. En is kalkulalok itthon es tudom mire mennyi marad. Mas is igy csinalja es merlegel.

ha te ettől érzed jól magad akkor nem sok :) főleg, hogy megdolgozol érte.
és tényleg nem bántásból írom, de lehet hamarosan nem lesz ennyi magadra, mert ahogy nőnek a kicsik, úgy nőnek a kiadások :/
én 130-at keresek, férjem 200 körül és nem telik ilyenekre, pedig "csak" egy gyerekünk van... persze ő már nagy, sok a kiadás.
élvezd ki :)

26- os vagyok koszi a lepontozast. Edes tole nagyon.
Engem aztan hidegen hagy h mennyit koltesz magadra, de az eljaras biztos azert foglalkoztatta aki kerdezte h mentek is vhova vagy csak a cicomara megy el pl annak az ara. Nem kotekedni akart veled senki. Megkerdeztek par dolgot h telik-e ra. Ha telik es nem mas elol viszed el ezt a penzt akkor mi a hiba? Mindenkinek mas az igenye. Van aki ezt is inkabb megsporolja van aki nem. Hiaba telne ra. Ezert irtam azt is h akinek nem egyezik egyaltalan a velemenye azt is el kell fogadni hiszen kerdezted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!