Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek sok, amit megenged...

Szerintetek sok, amit megengedek magamnak?

Figyelt kérdés

6 hos ikerbabas anya vagyok.Nem tudom mit gondoljak ezért leirom h mennyit koltok magamra /hó.légyszi ne irjatok durvát csak a kérdésre irjatok,h sztetek sok e v nem.köszi elore is.Hogy leszögezzem:Nem a gyest prédálom se nem a férjem fizuját(120e netto)hanem szombat vasnap dolgozom mig anya a kicsikre vigyaz.

Nos:

Kozmetikus hoz

kéthetente megyek:gyanta 3000 szemoldokszedéssel.

Fodrász:havi 4000

Gél lakk havi 3000

Ruha:havi kb 5000

kiegészitok ha megtetszik kb.2000 max

kozmetikumok :5000 (samponnal,mindennel

és volt egy tartos hajegyenesités 30e de ez csak karácsonyra kaptam a páromtol ajandékba.tehát 22.000egy honapban magamra.Köszi a valaszokat .22 éves anya vagyok

2013. dec. 17. 14:09
1 2 3 4 5 6
 21/53 A kérdező kommentje:
Huhh,sztem én ezt a kérdést kulturaltan tettem fel,s nem érdemlek támadást érte.De ha kiszámoljuk:22 költök magamra ugye.30e a lakásombol befolyó haszon elvileg kiegyensulyozza egymást,és van megtakaritasunk is,pont ebbol kifolyólag
2013. dec. 17. 14:39
 22/53 anonim ***** válasza:
100%
Akkor tudnál viszonyítani, ha itt most mindenki leírná, hogy kb. ennyi pénzből mennyit költ magára.
2013. dec. 17. 14:43
 23/53 anonim ***** válasza:
52%
Kérdező! Tanuld meg, ezen az oldalon, ha nem foglalkozol magaddal, akkor egy igénytelen, magát elhagyó, zsíros hajú,mackóalsós háziasszony vagy, akit megcsal és elhagy a férje. Ha szánsz egy kis időt és pénzt magadra is, akkor herdálod a pénzt, egy felelőtlen semmirekellő vagy. Ennek tudatában kezeld ezeket a válaszokat.
2013. dec. 17. 14:44
 24/53 anonim ***** válasza:
67%

Szerintem sok, amit magadra költesz. És felesleges is. De ez csak az én véleményem. Ha Te így vagy boldog, akkor hajrá!

Engem az érdekelne, hogy a párod mit szól ehhez?

2013. dec. 17. 14:46
 25/53 anonim ***** válasza:
79%
Én sokallom. Pedig a párom fizetése a tiedének a duplája, igaz nekünk kb elmegy 150 a lakásra, rezsire havonta. Mondjuk én magamnak szoktam csinálni a hajam (szerencsémre elég ügyes vagyok), extrém fazonokat, meg színeket. Körmökkel nem szórakozom, mert csak azt bírom elviselni, ha teljesen le van vágva. Lakkozni meg nincs értelme, mert még a gél se bír sokat a 3 gyerek meg a tennivalók mellett. Kozmetikus sem játszik nálam, mert nem bírja a bőröm a gyantát, most lézeres végleges szőrtelenítést tervezek, kuponnal a töredéke az eredeti árnak és később rengeteg időt is megspórolsz ezen. Régebben én is rengeteg vackot magamra kentem, de ennek kb a fele tök fölösleges volt! Erre akkor jöttem rá, amikor a 3 bébi mellett nem jutott időm a fürdésen, hajmosáson kívül kb semmire. Mivel nem kentem a képemre semmit, pár hét alatt olyan ragyogó tiszta lett a bőröm, mint még soha kb... Ruhákat egyebeket én is szoktam venni, de épp akkor, amikor kell vagy amikor van időm ilyesmivel foglalkozni. Nekem is van GYED, meg melózok is itthon egyébként. Kevesebből is ki lehet hozni sztem, hogy jól nézz ki és ne légy igénytelen se.
2013. dec. 17. 14:46
 26/53 anonim ***** válasza:
82%

Senki nem tamad le...nem tudom miett vagy felhaborodva? Direkt provokalod az ide irokat? Mert nekem egyre inkabb ez jon le.

Azert is kerdezgetik h jartok-e vhova, ki mennyit kolt magara stb mert igy lehet nagyjabol kiertekelni h sok vagy sem. En szemely szerint biztos h nem koltenek ennyit magamra es nem vagyok igenytelen vegkepp. Amit tudok itthon elvegzem magamon es ingyen van nagyjabol. Soha nem kaptam senkitol azt h igenytelen lennek vagy elhanyagolnam magamat. Es nem is erzem ugy.

De ha te el is dontotted h jar neked ez akkor kar a velemenyekre hallgatnod szerintem. Es nem azert irta ezt mas sem mert nem ez az oldal lenyege csak ha te ezt eldontotted ugyse valtoztatol magadon. Az meg h nem ert veled egyet mindenki az megint normalis dolog. Es igenis fontosak azok az egyeb hozzatett kerdesek amiket kerdeztek toled mert nem mondegy h mi mennyi es h jon ki. En is kalkulalok itthon es tudom mire mennyi marad. Mas is igy csinalja es merlegel.

2013. dec. 17. 14:49
 27/53 anonim ***** válasza:
100%

ha te ettől érzed jól magad akkor nem sok :) főleg, hogy megdolgozol érte.

és tényleg nem bántásból írom, de lehet hamarosan nem lesz ennyi magadra, mert ahogy nőnek a kicsik, úgy nőnek a kiadások :/

én 130-at keresek, férjem 200 körül és nem telik ilyenekre, pedig "csak" egy gyerekünk van... persze ő már nagy, sok a kiadás.

élvezd ki :)

2013. dec. 17. 14:54
 28/53 A kérdező kommentje:
Miért tudnám provokálni ezzel az embereket?nem szemérmetlenül sok a pénz,amibol élünk.Igen eldöntöttem,csak ugy gondolom h nem biztos h mindenben helyesen döntök hisz ember vagyok én is,s mint ilyen gyarló.a párom örül neki ö büszke h magamnak keresek erre.De sztem h járunk e el vhová...stb az nem ide tartozik,hisz nem ez volt a kérdés
2013. dec. 17. 14:54
 29/53 A kérdező kommentje:
Azt pedig irtam h megcsinálnám én is otthon szivesen,de még éltemben nem tudtam ugy leepilálni magam h ne legyek min 1 hétig vörös pöttyös pl.a szemöldököm is el...rendszeresen.
2013. dec. 17. 14:56
 30/53 anonim ***** válasza:
100%

26- os vagyok koszi a lepontozast. Edes tole nagyon.

Engem aztan hidegen hagy h mennyit koltesz magadra, de az eljaras biztos azert foglalkoztatta aki kerdezte h mentek is vhova vagy csak a cicomara megy el pl annak az ara. Nem kotekedni akart veled senki. Megkerdeztek par dolgot h telik-e ra. Ha telik es nem mas elol viszed el ezt a penzt akkor mi a hiba? Mindenkinek mas az igenye. Van aki ezt is inkabb megsporolja van aki nem. Hiaba telne ra. Ezert irtam azt is h akinek nem egyezik egyaltalan a velemenye azt is el kell fogadni hiszen kerdezted.

2013. dec. 17. 14:59
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!