Túlságosan féltem a 8 hós fiamat?
Figyelt kérdés
A rokonság elkezdte puszilgatni a fiam kezét, amit aztán a kicsi utána a szájába is vesz. Attól félek, hogy ebben az influenzás időszakban benyel tőlük valamit.Szerintetek túlreagálnám, ha szólnék nekik, hogy ne csinálják ezt? Az is zavar, hogy szándékosan köhögnek, én meg már néha nem is tudom, hogy csak utánoz, vagy tényleg köhög a picúr. ( most is épp hörghurutja van sajnos) Szóval, mit gondoltok?2009. nov. 24. 15:13
11/15 anonim válasza:
Dehogy reagálod túl!!Én már akkor rájuk szólok ha csak megfogják-megfogni készülnek,ha nem előtte közvetlenül a szemem láttára mosnak kezet.Puszilni a kezét pedig hál istennek nem is nagyon próbálják,azt rajtam és a páromon kivül mindenki felejtse el!
12/15 anonim válasza:
15,28-as. Sógornőd sokra megy a szankcióival. Azért, mert valaki be van oltva attól még ugyanúgy odaviheti a gyerekekre a betegséget. Elég, hogy előtte megfogott egy kilincset, találkozott valakivel aki beteg. Azzal, hogy be van magát védi csak (ha védi), de bárkire odaviheti.
VÁLASZ:Azzal pedig egyet értek, hogy ne a kezét puszilgassák, tapogassák, arra én is allergiás voltam, de azért burokban sem szabad tartani őket. Ha soha nem találkozik bacikkal, nem lesz immunrendszere.
13/15 anonim válasza:
Hozzánk senki nem jöhet és mi se megyünk.
Tetszik,nem tetszik ez van!!!!
14/15 anonim válasza:
Én a helyedben azt csinálnám, hogy odakészítenék egy csomag popsitörlőt, hogy kéznél legyen és ha valaki megpuszilja vagy fogdossa akkor nem engedném addig a szájába a kezét amíg meg nem töröltem (de nem túl feltünően viszont ha látják az nem árt talán értenek belőle). Így sértődés sem lehet.
15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az újabb hozzászólásokat is!
2009. nov. 26. 18:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!