Túlságosan féltem a 8 hós fiamat?
Szerintem nem félted túlságosan...
Nálunk az az "alap" hogy ha jön hozzánk valaki legalább mosson kezet, addig nem mehet a baba közelébe.Akinek nem tetszik ne jöjjön....
Különben sokszor én sem értem az ilyen embereket....
Influenzás időszakban a barátnőmék nem fogadnak látogatót és ők se mennek sehová. Elmondták msn, megértettük.
Te is mondhatnád, ne jöjjenek most, mert félted. Ha puszilnak, a talpát puszilják most!
Szerintem igazad van. A tesóméknál most születtek ikrek, és a sógornőm ki is jelentette, hogy aki nincs beoltva az legyen szíves tavaszra halasztani a bablátogatást (koraszülöttek 34. hétre születtek).
Mi is vettünk kézfertőtlenítőt (18 hós a fiam), kötelező a kézmosás nálunk is időnként domestosos ruhával áttörlöm a kilincseket. Én azt kértem amikor kisebb volt, hogy csak a ruháján keresztül simogassák, és erre tanítom a fiamat is amikor az ikrekhez nyúl. Aki megsértődik azzal nem foglalkozom, legfeljebb máskor nem jön el. Ha a gyerekem beteg az az én gondom, én virrasztok vele, úgyhogy én állítom fel a szabályokat!
Köszi mindenkinek !
Igyekszem megalálni a középutat, hogy ne bántsak meg senkit és az én lelkiismeretem is nyugodt legyen.
Á, egy fenét! Nem érdekel, ha meg is sértődnek miatta!
Talán jobban is teszem, ha hagyom időnként kitörni magamból az "anyaoroszlánt" és nem folytom magamba:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!