Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Túlságosan féltem a 8 hós fiamat?

Túlságosan féltem a 8 hós fiamat?

Figyelt kérdés
A rokonság elkezdte puszilgatni a fiam kezét, amit aztán a kicsi utána a szájába is vesz. Attól félek, hogy ebben az influenzás időszakban benyel tőlük valamit.Szerintetek túlreagálnám, ha szólnék nekik, hogy ne csinálják ezt? Az is zavar, hogy szándékosan köhögnek, én meg már néha nem is tudom, hogy csak utánoz, vagy tényleg köhög a picúr. ( most is épp hörghurutja van sajnos) Szóval, mit gondoltok?
2009. nov. 24. 15:13
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem félted túlságosan...

Nálunk az az "alap" hogy ha jön hozzánk valaki legalább mosson kezet, addig nem mehet a baba közelébe.Akinek nem tetszik ne jöjjön....

Különben sokszor én sem értem az ilyen embereket....

2009. nov. 24. 15:17
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Influenzás időszakban a barátnőmék nem fogadnak látogatót és ők se mennek sehová. Elmondták msn, megértettük.

Te is mondhatnád, ne jöjjenek most, mert félted. Ha puszilnak, a talpát puszilják most!

2009. nov. 24. 15:18
 3/15 anonim ***** válasza:
63%
Én nem szólnék egy kis bacit amúgy is bárhonnan összeszedhet a picurkád,beteg embernek meg csak van annyi sütnivalója h nem puszilgat gyerkőcöt.Ha megnugytat mosd meg gyakrabban a kezét a picinek.
2009. nov. 24. 15:19
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Én bizony szólok,ezt szoktam mondani, tudjátok,hogy a kicsik állandóan a szájukban matatnak, ugye nem akarjátok,hogy bacitanya kerüljön a kicsibe?lécci,ne a kiskezét! Ennyi. Ha valaki ezen megsértődik,akkor az az ő baja,nem a tied. Én is féltem, milyen rossz szegényeknek betegen,kerüljük a bajt.
2009. nov. 24. 15:27
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem igazad van. A tesóméknál most születtek ikrek, és a sógornőm ki is jelentette, hogy aki nincs beoltva az legyen szíves tavaszra halasztani a bablátogatást (koraszülöttek 34. hétre születtek).

Mi is vettünk kézfertőtlenítőt (18 hós a fiam), kötelező a kézmosás nálunk is időnként domestosos ruhával áttörlöm a kilincseket. Én azt kértem amikor kisebb volt, hogy csak a ruháján keresztül simogassák, és erre tanítom a fiamat is amikor az ikrekhez nyúl. Aki megsértődik azzal nem foglalkozom, legfeljebb máskor nem jön el. Ha a gyerekem beteg az az én gondom, én virrasztok vele, úgyhogy én állítom fel a szabályokat!

2009. nov. 24. 15:28
 6/15 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek !

Igyekszem megalálni a középutat, hogy ne bántsak meg senkit és az én lelkiismeretem is nyugodt legyen.

2009. nov. 24. 15:29
 7/15 anonim ***** válasza:
bocsi babalátogatást akartam írni
2009. nov. 24. 15:29
 8/15 A kérdező kommentje:

Á, egy fenét! Nem érdekel, ha meg is sértődnek miatta!

Talán jobban is teszem, ha hagyom időnként kitörni magamból az "anyaoroszlánt" és nem folytom magamba:)

2009. nov. 24. 15:32
 9/15 anonim ***** válasza:
Nem értem, hogy az emberek miért azzal kezdik a köszönést, hogy megfogják a gyerek kezét meg megpuszilják, fel tudnék robbanni olyankor. Én mindenkire rászólok, sőt nem is nagyon megyünk anyukámékon meg anyósomékon kívül sehová. Az én lányom is 8 hónapos.Én is borzasztóan féltem.
2009. nov. 24. 15:53
 10/15 anonim ***** válasza:
Én is utálom, ha fogdossák, puszilgatják. Bevezettem, hogy ebben az influenzás időszaaban csak és kizárólag maszkban jöhetnek hozzánk vendégek. Mindenki tudomásul vette, és senki sem sértődött meg.
2009. nov. 24. 17:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!