Túlságosan féltem? Nem merem elengedni a kezét!
Szia! Az én babám 11 hónapos, de én nem tettem eddig bébikompba. 1 hete már oda vissza kóricál egyedül és néha bizony elesik, de ez a járástanulással jár. Nálunk járólap és padlószőnyeg van, de mindkettőn megtanult esni, maga elé teszi a kezecskéit.
Szerintem ne korlátozd a babád mozgásigényét/mozgásterét, mert csak neki teszel vele rosszat. Hidd el, előbb utóbb megtanul esni. Sőt: lesznek még komolyabb esései, pl. majd ha biciklizni tanul, vagy mászókázik stb.
Hát igen...tudom,hogy igazatok van,de rendesen ver a víz,annyira félek,mikor egyedül megy.Már abszolút nem fogja a kezemet hetek óta,csak a nyakán a ruháját fogom.Nem esik sokat,érzem,hogy biztos,csak néha mikor esik,látom,hogy na itt a fejét is beütötte volna,és akkor féltem.Ő is leteszi már gyakran a kezét,csak nem mindig...lehet épp azért,mert érzi,hogy fogom.
De ugye nem esnek akkorát,hogy nagyon összetörjék magukat?
hagyd már menni légy szíves azt a szegény gyereket!!!
meg kell tanulnia menni!
mikor mosogatsz stb..akkor tedd kompba és mikor végeztél rögtön vedd ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!