Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Túlságosan féltem? Nem merem...

Túlságosan féltem? Nem merem elengedni a kezét!

Figyelt kérdés
14 hós a lányom,már megy egyedül,meg tud fordulni,le tud hajolni,és felállni.Ott tartok,hogy még mindig kompban van,mert nem merem a kezét elengedni,a főzni,mosogatni pedig ugye kell.Attól félek,hogy elesik,és nagyon összetöri magát.Mikortól merjem elengedni?Szerintem én vagyok a hibás,nagyon féltem...
2010. okt. 13. 14:45
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Egy ismerősöm hónapok óta vezetgeti,már egész ügyes lenne, ha el merné engedni, de a baba most meg megijed ha elengedik.Ráadásul az egyensúlyérzete is rosszul rögzült.
2010. okt. 13. 20:59
 12/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Igen,én is csak addig teszem kompba,míg mosogatok pl. de már ott tartok,hogy lefogytam 45 kilóra amiatt,hogy egész nap vezetgetem,futkozok mellette...nagyon fárasztó.Érzem,hogy már el kéne engedni,csak nehogy összetörje a buksiját.
2010. okt. 14. 08:31
 13/17 anonim ***** válasza:

Ha esetleg nagyot esik is a babád, hamar elfelejti. Az enyémnek a héten 2x vérzett az orra és a szája egy kicsit, de amint megvigasztaltam már ment is tovább a dolgára. Nekem rosszabb volt nézni a vérét a papírzsepin :S

Amúgy is, ahogy az egyik válaszoló írta, nekik még nagyon hajlékony és rugalmas a testük.

2010. okt. 14. 10:49
 14/17 anonim ***** válasza:
Az én fiamnak koponyaműtéte volt mielőtt megtanult menni, de én nem féltettem ennyire, sose volt baja.
2010. okt. 14. 13:25
 15/17 A kérdező kommentje:

Hát...ma elengedtem egy kicsit a parkban,miután tényleg láttam,hogy sokszor leteszi a kezét itthon.Erre pont a betonon fejre esett(háta mögé tette a kezét)...kicsit lehorzsolta a homlokát,persze volt nagy sírás...

Apa szerint is már el kéne engednem,mert pont azért esik fejre,mert várja,hogy fogjam...

2010. okt. 14. 20:33
 16/17 anonim ***** válasza:
Látod,ezért kell hagyni egyedül,hogy ezeket elkerüljétek.Hipp-hopp megtanulja,hidd el:)
2010. okt. 15. 10:44
 17/17 anonim ***** válasza:
Ügyes voltáááál!!!!!! Lassan a lányod is megtanul esni, ne aggódj. Azon már túl vagytok amitől féltél. Esett egy jó nagyot, most már csak lazán!!
2010. okt. 15. 11:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!