Milyen bababarát szállodát, vagy panziót ajánlanátok, ami nem túlságosan drága, de meg voltatok vele elégedve?
Mi ősszel kétszer is voltunk Kehidakustányban a Szerencsemék panzióban babával. Itt olvastam róla és nagyon bevált. A fürdőtől 50-100 méterre van, betesznek a szobába kiskádat, kiságyat, etetőszéket. Lehet ellátás nélkül vagy teljes ellátással foglalni. Nagyon családias, minden igényünket kielégítették, pedig nem egyszerű a család.
A fürdőben a víz is megbízható, tartanak babaúszást is ( mi nem vettünk részt), ezért gondoltam, hogy nem túl szennyezett a víz. Nem is lett semmi baja a lánynak. Ha jól emlékszem 7 hónaposan, majd egy hónap múlva mentünk vissza másodszor.
A második vagyok.
Bocsánat, "Szerencsemák panzió". És azt elfejtettem, hogy nagyon barátiak az árak, lehet különböző csomagokat választani, úgy még kedvezőbb. A honlapon minden fent van, de készségesek telefonon keresztül is.
Mi is voltunk Kehidán, a fürdő hoteljében. A hotellel semmi gond nem volt, viszont a fürdőn kívül tényleg más nincs a közelben, esténként mentünk volna sétálni vagy ilyesmi, de nem igen volt hova. Nekem ez negatívum volt egyébként.
Viszont nem a legolcsóbb, de nagyon jó a Sárvári fürdő hotelje, nagyon szép a környék is, Sárváron is tudtok egy csomó programot csinálni napközben is. Nekünk ez jobban bejött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!