Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek tulságosan féltem?!
motorozok szóval a véleményem elfogult
de szerintem hagyd
szerintem is hagynod kéne.ő nem a rokonod.nincs benne ez a gén hiba,h minden fának neki menjen vagy ilyenek.
sztem más is megtesz érted nem ezt.
a rokonjaim nem gén hibásak hanem egy rohadt kocsi emnt nekiamásik meg meg csuszott az uton a harmadikat meg beszivta az 51esen a kamion:'(:'(
én is ezt mondom neki és azt mondta töbet érek neki, de még is minidg felhozza hogy miattam nemmotorozik...
meg hogy a családja piszkál engem hogy nem hagyom kibontakozni... énsem focizok meg lovagolok pedig 4évig lovagoltam deh ö miata abba hagytam mert félt nagyon és én nem hánytolgatom soha fel neki:'( ö miért teszi?:'(
Megértem az aggódásod, de nem olyan sűrű a motorbalesetek száma, mint pl az autó, gondolom azt meg simán engednéd neki..
Én pasim is imád motorozni, de szerencsére ügyes és én bízom benne h sosem lesz baja, bár már elromlott a motorja egy ideje.
Az is nagy szó h miattad lemondott a motorozásról, ami az egyik kedvenc időtöltése volt előtted, értsd azért meg őt is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!