Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Segitseg! Tulsagosan feltem...

Segitseg! Tulsagosan feltem tole es most fogalmam sincs mit kellene ereznem es mikor?

Figyelt kérdés
3. x-ben jarok megis olyan keveset tudok errol a temarol. Eddig nem gondoltam arra hogy szeretnek babat mert feltem. (nemtudom megfogalmazni hogy mitol) En 24-en voltam eggyutt a parommal es 28-an volt peteeresem. A szokasos jelek amiket a menszim elott erzek azt most nem erzem. Nem duzzadnak a melleim. Erzekeny vagyok es masodik napja meleseget erzek a bal petefeszkemben, enyhe szurasokkal. Es a hasam is puffadt. Ez a beagyazodas jele lenne? Ja es ma hohullamok totek ram es neveto gorcsok. Mindenen mosolygok es sokkal komolytalanabb vagyok mint maskor. Tesztelni meg korai. Meg nagyon tapasztalatlan vagyok ebben a temaban de gondolom majd belejovok. Ez az elso honap a babaprojectben. Drukkolok mindenkinek aki hasonlo copoben jar. Fura erzes ez.
2010. jún. 9. 22:56
 1/2 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem ne panikolj, es ne figyelj minden tunetet. En is ezt csinaltam, aztan bemeseltem magamnak hogy igen, most tuti terhes vagyok, es amikor megjott tiszta depis voltam, allandoan sirtam. Majd amikor abbahagytam a tunetek figyeleset, nagy meglepetesemre pozitivat teszteltem. Nem mondom hogy nem torodtem vele, mert homeroztem, teaztam, ovu teszteltem, de az ovu utan ugy voltam vele h lesz ami lesz, nem idegesitem magam es nem beszelek be magamnak mindenfele tunetet. Sok sikert kivanok Neked, remelem hamar sikerul! Csak nyugi! :)
2010. jún. 9. 23:43
 2/2 A kérdező kommentje:
Koszi szepen. Mgprobalom. Mei teat ittal?
2010. jún. 10. 08:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!