Mi lehet ez? Fogalmam sincs, hogy most/még mit tegyek!
Igen, lehet hogy a beágyazódástól van a barnázásod. Az előző ciklusomban nekem is sok barna pecsételésem volt és most ott tartok hogy van 3 halvány pozitív tesztem. De még nem hiszek nekik, még bármi lehet szerintem.
Drukkolok, hogy az legyen, amit szeretnél!
Nagyon gratulálok!
Szted megéri már tesztelni?
Én várnék a nemvárt menzi napjáig és akkor tesztelnék.legalábbis én a nemvárt napján teszteltem nagyon halvány pozit!előtte nem nagyon van esély hogy kimutatja ha babás vagy is..legalábbis kicsi az esély hogy jót mutat a teszt!
Mikorra nem várod??
Utolsó voltam
Másodikára vagy harmadikára. Akkor majd a nemvárt után tesztelek egyet. Az a baj, hogy még mindig félek, hogy csak beképzelem magamnak a tüneteket, mert voltam már így, de akkor nem voltam terhes.
Mennyi idős kismami vagy?
Akkor én is azt hittem hogy csak beképzelem a hasszurkát,de aztán csak úgy kíváncsiságból teszteltem a nemvárt napján reggel,először el sem akartam hinni hogy ott a második csík...még most sem hiszem el...
21.hetet töltöm és dec.31.-én lett + a tesztem,úgyhogy jól kezdtem az évet!!:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!