Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi lehet ez? Fogalmam sincs,...

Mi lehet ez? Fogalmam sincs, hogy most/még mit tegyek!

Figyelt kérdés
A párommal nem védekeztünk peteérés alatt. Ez kb. másfél hete lehetett. Mostanában jönnek elő rajtam reggeli és esti hányingerek, haspuffadás, fájó mellek. Eddig még beillik terhességi tünetnek is. Viszont ma barnás folyásom volt! Még nem kéne megjönnie! Mi ez?
2011. ápr. 27. 20:11
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
lehet beágyazódás sőt!!!! lehet biztos is.
2011. ápr. 27. 20:15
 2/13 anonim ***** válasza:

Igen, lehet hogy a beágyazódástól van a barnázásod. Az előző ciklusomban nekem is sok barna pecsételésem volt és most ott tartok hogy van 3 halvány pozitív tesztem. De még nem hiszek nekik, még bármi lehet szerintem.

Drukkolok, hogy az legyen, amit szeretnél!

2011. ápr. 27. 20:18
 3/13 A kérdező kommentje:
Nagyon remélem, hogy baba lesz belőle! :) Az alhasi görcsölés baj?
2011. ápr. 27. 20:45
 4/13 anonim ***** válasza:
Tuti beágyazódás!!akkor nekem is volt has szurkám és most itt van a pocimban a kislányom!!remélem nektek is összejött!!:)
2011. ápr. 27. 21:02
 5/13 A kérdező kommentje:

Nagyon gratulálok!

Szted megéri már tesztelni?

2011. ápr. 27. 21:16
 6/13 anonim ***** válasza:

Én várnék a nemvárt menzi napjáig és akkor tesztelnék.legalábbis én a nemvárt napján teszteltem nagyon halvány pozit!előtte nem nagyon van esély hogy kimutatja ha babás vagy is..legalábbis kicsi az esély hogy jót mutat a teszt!

Mikorra nem várod??

Utolsó voltam

2011. ápr. 27. 21:22
 7/13 A kérdező kommentje:

Másodikára vagy harmadikára. Akkor majd a nemvárt után tesztelek egyet. Az a baj, hogy még mindig félek, hogy csak beképzelem magamnak a tüneteket, mert voltam már így, de akkor nem voltam terhes.

Mennyi idős kismami vagy?

2011. ápr. 27. 21:24
 8/13 anonim ***** válasza:

Akkor én is azt hittem hogy csak beképzelem a hasszurkát,de aztán csak úgy kíváncsiságból teszteltem a nemvárt napján reggel,először el sem akartam hinni hogy ott a második csík...még most sem hiszem el...

21.hetet töltöm és dec.31.-én lett + a tesztem,úgyhogy jól kezdtem az évet!!:-)

2011. ápr. 27. 21:29
 9/13 A kérdező kommentje:
Nagyon gratulálok! Sok boldogságot kívánok nektek! :)
2011. ápr. 27. 21:29
 10/13 anonim ***** válasza:
Remélem nektek is összejön!!drukkolok!!:-)
2011. ápr. 27. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!