Túl parázom ezt a h1n1-et?
14 hónapos a picúrom.Lehetőségem lenne hetente 2 napon keresztül 4-5 órán át besegiteni a munkahelyemen az ünnepi időszakban.
Most tudtam meg, hogy ketten is betegeskednek otthon a munkatársak közül magas lázuk is volt, az egyikük lehet, hogy h1n1-es volt, de ezt hivatalosan nem mutatták ki.
Jól jönne a kis mellékes,de nem minden áron...
Szerintetek inkább hagyjam ki ezt a lehetőséget ebben a "fertőző" időszakban?
Mi is karanténban itthon. Ezt találjuk a legokosabbnak, s néhány hónap hármasban a babóval igazán nem áldozat az életért és egészségért cserébe.
A vérzéses tüdőgyuszi nekem sem hiányzik.
Szia!
Én is sokatagyaltam, hogy mi legyen ezügyben. Nem tudom mennyire van ez felfújva, de az biztos, hogy nem éllném túl ha az én manóm lenne az x-ből egy aki súlyos tüdőgyulladást, vagy bármi mást kap. Mivel a több hónapos karantén kivitelezhetetlen (hiszen apa dolgozni jár nagy közösségbe), úgy döntöttem mi felnőttek kapunk védőoltást mindkét típusra. A manót pedig nem visszük zsúfolt helyre, ha kitör a járvány, akkor sehová. A két nagyi is bevállalta az oltást. Fokozottan figyelünk a higieniára, apa hazaérés után rögtön mosakszik és ruhát cserél, és csak utána manózik. Manóka immunerősítőnek kap C-vitamint, és sokat sétál a jólevegőn az udvarban.
Szerintem oltasd be magad, figyelj fokozottan a "tisztaságra", és vállald el a melót. Valamiből élni is kell, járvány ide vagy oda!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!