Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 22 hónapos gyermekemnek be...

22 hónapos gyermekemnek be szeretném adatni a h1n1 kombináltat, ki milyen formában kapta meg?

Figyelt kérdés

Gyermekorvosunk felírta a h1n1 oltást receptre, de a patika nem tudja beszerezni. Az oltás neve a vény szerint "Junior". Azt mondja a patikus, hogy mások úgy szokták ilyen kicsinél, hogy a felnőtt adag felét adják be. Mi ebből az igazság?

Egy ismerősöm pedig azt mondta, hogy szintén hasonló korú gyermeke a kombináltat kétszeri alkalommal kapta meg. Most akkor mi az igazság? Hány oltás oltás kell és milyen fajta babámnak, ha kombinált h1n1-et szeretnék?

Köszi

2011. febr. 14. 22:15
 1/2 anonim ***** válasza:

szia!

az én 22-hós fiam is felezett a tesója junior adagjával egyszerit kapott kombináltat! a tesó 4-éves!

2011. febr. 14. 23:37
 2/2 A kérdező kommentje:

Szia!

Nekünk nem a Juniort mondta, hogy felezzük (hisz azt nem tudják elmondásuk szerint beszerezni), hanem a felnőtt adagot felezzük, a felnőtt adag felét adassam be a kicsivel. Most beszéltem viszont az orvosunkkal, azt mondja, ezt így nem javasolja, kapja meg a sima h1n1-et.

Nem értem.

2011. febr. 16. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!