Mekkorák a 2009 júliusi babák? Anyukák ti hogy birkoztok meg a feladattal? Nyugisak a babáitok? Miket tudnak?
Sziasztok én 07.22-én születtem a mai mérlegelésnél 8540g a súlyom és 71 cm hosszú vagyok.
Tápszert eszem meg gyümölcsöt kedvencem az alma banánnal. Éjjel én is felébredek 2-3x kérem a cumit és alszom tovább. Imádok tv-t nézni kedvencem a pokol konyhája azon nagyokat kacagok, oldalra és hasra fordulok próbálkozom a kúszással. Imádok öltözködni de az overallnál én is ordítok. Üdv Nándy baby
Az én kis tündérem 7,2 gramm 65 cm és igazi nyugodt baba.
Este 10-től alszik reggel 7-8 ig.
Nagyokat mosolyog ha ismerőssel találkozik rengeteget gagyarászik.
Már a hasára fordul de olyat is produkált már hogy addig kúszott-mászott hogy a párnácskáján a lábát "találtam".
A játszószőnyegén szeret hempergőzni de a rágókáit is követeli már.:)Csak anyatejet eszik. 3.5 hós kislány anyukája
Sziasztok!
Az en kisfiam julius elsejen szuletett.A 4 honapos szurikor volt 6500 gramm es 74 cm.
Mi nem kg-ra novunk hanem centire,most mar olyan 7 kg lehet mert havonta fel kilokat hizik de h hany centi....lassan a 80 hoz kozelit.Ok mondjuk 60 centivel szuletett,Apa meg 2 meter magas.
Mar O is eszik mindent,alma,banan,sargarepapure,sutotok stb...de a vanilias tejpep a favorit.
Mindig ulni akar,az olembe mar megul segitseg nelkul,kuszassal is probalkozik,sokat dumal,nevet,kacag.
Eddig jok voltak az ejszakak de most kb.1 hete sokszor felebred ejjel de ha cumit visszarakom a szajaba akkor alszik tovabb.
Nagyon szeret furodni,oltozkodni mar kevesbe es nagyon szereti a tarsasagot.A tv-t is szereti foleg a foci meccset.
Jo babazast mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!