Merjek még egy kicsit bevállalni? Hogyan tudom eldönteni, hogy biztosan megtudnék bírkozni a feladattal?
Szia!
Én is ilyen vagyok mint Te!, de meg kell tanulni Nem tökéletesnek lenni.Nekünk 17 hónapos a kisfiunk, már tervezzük a tesó, és addig valahogy meg kell tanulnom, hogy nem kell mindig tökéletesnek lenni, és megfelelni.
Igen, ez rohadt nehéz.
Én a házi munkát hagyom mindig hátra, és folyamatosan rosszul érzem magam tőle. A lakás gyakorlatilag mindig fut, s rossz így lakni benne, s lelkifurim van, hogy milyen háziasszony vagyok én. Ez sem jó így.
Segítséget nem tudsz kérni? Takarítónő, gyerekfelügyelő, stb. Én nem, meg hülyén is érezném magam tőle, de sok barátnőmnél működik.
Ettől függetlenül úgy gondolom, hogy a kistesó ezen nem múlhat.
A gyermekednek van rá a legnagyobb szüksége, nem neked, és szerintem ez überel mindent.
:)) Köszönöm a megértéseteket. 25 km-re lakunk a rokonoktól így ők alkalmi felügyelőként szoktak a kicsimre vigyázni, de a mindennapok....
Igen szörnyű így olvasni, hogy mi az amin gondolkodom, de előrelátó szeretnék lenni, már amennyire lehet.
Persze sokan megoldják ezt még 3,4 gyerek mellett is, minden tiszteletem az övék, de annyi rossz példa van körülöttem, hogy az anya mint egy rossz koloncot vonszolja magával a gyerekeit és amíg a boltból hazaér 3x agyvérzést kap. Ilyen biztos nem szeretnék lenni. Egy kiegyensúlyozott, nyugott, boldog családi életet szeretnék magam körül.
Egyébként 21 hós a picim, januárba megy bölcsibe és elvileg utána állnánk neki a tesónak.
A takarítónő nem rossz ötlet, de én is nagyon furán érezném magam! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!