Nem féltél bevállalni a második babát?
Van egy gyönyörű egészséges kisfiam. Gondolkodunk a kistesón is, de rettenetes félsz van bennem, hogy mi lesz ha esetleg betegen születik... Tudom hogy nem szabadna ilyeneken gondolkodni, de mégis nem tudom kiverni a fejemből. Így is boldogok és elégedettek vagyunk, de nem bánnánk a tesót. Viszont félek hogy esetleg rosszabb helyzetbe kerülhetnénk, mint így ha megállunk egy babánál.
Az elsőnél is nagy félelmem volt hogy minden rendben legyen...
En nagyon felek de mas okok miatt. Attol tartok fizikailag nem birnam, foleg az elso heteket. Nekem nagyon nehez volt a kisfiammal. Pedig anyagilag sem lenne gond, meg helyileg sem mert eleg nagy a hazunk de megis parazok. Nem tudom elkepzelni hogyan tudnek ennyi fele szakadni mikor most sincs egy perc szabad idom sem es igy is sokszor semmivel sem vagyok kesz. Ugyhoyg en ilyen gyava beszari gondlokodasu vagyok es maradunk ez 1 gyerkocnel.
Pedig edesanyam nagyon igazat mondott. "Nagyon jol gondold meg lanyom mert az ido szalad es ezzel az eselyed csokken, nem lesz ott neked orokre. Vagy elsz most a lehetoseggel vagy kesobb megbanod". :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!