Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Most komolyan van még ilyen...

Most komolyan van még ilyen szülő, aki ölben szállít pici babát?

Figyelt kérdés

A minap láttam, újszülöttel anyuka autóban utazik a hátsó ülésen... nem fél, hogy egy esetleges baleset során mi lesz a babával? Arra én nem alapoznék, hogy a baleset ritka, meg pont én az kizárt. Mert NEM az! A mai magyarországi közlekedési morált mindenki ismeri és a mai autók már nem csak 100-al tudnak menni.

Most komolyan, akinek telk autóra (tök mindegy milyen rossz vagy jó), annak annyit nem ér meg a gyermeke biztonsága, hogy gyerekülést szerezzen be?

Ezt valaki magyarázza el nekem, mert ez számomra komolyan felfoghatatlan és elfogadhatatlan..

2013. nov. 16. 16:58
1 2 3 4
 31/33 anonim válasza:
Kérdező! Ha valaki felken kettőszázzal valahová, akkor a gyerekülés sem sokat ér. Kicsit túlzásba estél szerintem.
2013. nov. 17. 22:23
 32/33 anonim ***** válasza:
Nem álszentség, én soha nem vettem ki egyik gyereket sem menet közben az ülésből. Persze még csak 3 év áll a hátunk mögött, de mindig úgy éreztem, hogy ha egyszer is megengedem, akkor utána már csak azért fog nyávogni, hogy hátha újra kiengedem. Szóval én alapból nem is akartam őket rászoktatni arra, hogy bizonyos esetekben esetleg megengedném. Ha nagyon gáz volt a helyzet, akkor megálltunk, ettünk, ittunk, mászkáltunk egy kicsit. Aztán ordítva visszaültettem az ülésbe, mert még nem akart menni, de hát ilyen az élet.
2013. nov. 17. 22:40
 33/33 anonim ***** válasza:
30! ez most nekem szólt? (26.) mer'?
2013. nov. 17. 23:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!