Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Most komolyan van még ilyen...

Most komolyan van még ilyen szülő, aki ölben szállít pici babát?

Figyelt kérdés

A minap láttam, újszülöttel anyuka autóban utazik a hátsó ülésen... nem fél, hogy egy esetleges baleset során mi lesz a babával? Arra én nem alapoznék, hogy a baleset ritka, meg pont én az kizárt. Mert NEM az! A mai magyarországi közlekedési morált mindenki ismeri és a mai autók már nem csak 100-al tudnak menni.

Most komolyan, akinek telk autóra (tök mindegy milyen rossz vagy jó), annak annyit nem ér meg a gyermeke biztonsága, hogy gyerekülést szerezzen be?

Ezt valaki magyarázza el nekem, mert ez számomra komolyan felfoghatatlan és elfogadhatatlan..

2013. nov. 16. 16:58
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:
És kíváncsi lennék a Te "műkiborulásodra" és meg tudnád-e magadnak magyarázni azzal, ha kivetted az üvőltő gyereked pusztán kényelmi szempontból, ha pont ekkor ken fel valaki 200-al valahová...
2013. nov. 17. 11:54
 22/33 anonim ***** válasza:
72%

Mindig másokat kell fikázni, ugye? Mit vársz, dicséretet, megerősítést? Igen, nagyon okos vagy, hogy te ilyet nem tennél. Ügyes!

Most remélem, örülsz.

2013. nov. 17. 13:18
 23/33 anonim ***** válasza:
Van gyereked kérdező?
2013. nov. 17. 14:34
 24/33 A kérdező kommentje:
Igen, van. Mondjuk a te érdeked, de zárjuk le a témát.
2013. nov. 17. 14:37
 25/33 anonim ***** válasza:
88%
örülök neki, hogy neked kényelmi ok az, hogy lila fejjel üvölt melletted a gyereked...
2013. nov. 17. 15:11
 26/33 anonim ***** válasza:
És ha lila fejjel üvölt a gyerek, akkor nem lehet félreállni valahová és megnyugtatni? Az enyém is szokott ordítani, főleg ha fáradt. Megpróbáljuk elterelni a figyelmét, valami játékkal menni szokott, megnyugszik, elbóbiskol. Nem, szerintem sem megengedhető hogy egy gyerek menet közben ne az ülésében üljön. A 4 éves már külön rám szól, hogy el ne felejtsem bekötni.
2013. nov. 17. 15:32
 27/33 anonim ***** válasza:
2-3 hónapos gyereknek mutogathatsz amit akarsz. Az alapszitu a hordozó, bekötéssel. ez természetes, de azért senki ne legyen olyan álszent,hogy nem veszi ki soha, semmilyen körülmény miatt a gyerekét. Az abszolut jogos, hogy a gyereknek ott a helye, ezt nem vitatom és azt sem, hogy belénkszaladhat bárki - bármikor.
2013. nov. 17. 15:40
 28/33 anonim ***** válasza:

Hát nekünk volt olyan tavaly, hogy a két hónapos lányommal mentem le Leányfaluba, ami 22 km, és 5x kellett megállnom, mert üvöltött. Megálltam, szoptattam, megnyugtattam, mentünk tovább. Hasfájós volt, úgyhogy a 25 perces utat megtettük vagy másfél óra alatt. Mert függőlegesben jó volt neki, az ülésben meg nem annyira. Ez van. Inkább így, mint menet közben kivenni.

És igaz az is, hogy ha olyan baleset van, akkor mindegy milyen a gyerekülés, meghalunk mind, de sok olyan kis baleset van városban, amikor csak összekoccanunk, és akkor a "mindegy milyen minőségű" gyerekülés megfog, míg ha valakinek a kezében van, akkor kirepül a baba akár az ablakon is.

De mindenki maga tudja, mit vállal be...

2013. nov. 17. 15:59
 29/33 anonim ***** válasza:
27-es! Láttam közvetlen közelről két gyereket, van velük tapasztalatom. Nem és nem. (26.vagyok)
2013. nov. 17. 18:40
 30/33 anonim válasza:
Atya ég, inkább nem írok semmit. 23-as, köszi!
2013. nov. 17. 22:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!