Rossz anya vagyok? A baba napirend kialakitasaban tenyleg segit a suttogo?
nagyon aranyosak vagytok, jo hogy letezik ez a honlap, mert igaz neha vannak olyan kerdesek es valaszok hogy ki tudnek futni a vilagbol, de nagyon sok hasznos tanacsot es batoritast is kap egy anyuka es ez nagyon jo es foleg, hogy nem o az egyeduli az adott gondjaval.
koszi szepen a valaszokat. egyebkent nem erdekelnek ilyen sztaranyukak, de multkor valamelyik ujsagban vagy 15 mediabol ismert anyuka (mert mostansag ugyebar sok a baba a terhes anyuka, ez ilyen babybumm ev:o)) csak arrol irt mennyit segitett nekik a Suttogo. hat kivancsisagbol megevttem, mit tudhat az a konyv, felehez ertem, de annyira rossz erzes lett urra rajtam, hogy en majdhogynem mindnet szivem szerint csinalok- csak a furdetes idopontjat tartom be, de az ugy van hogy 20.00 es 21.00 kozott, attol fugg mikor eszik utoljara-nem esz szerint etetem, ittaom, stb. de nem ez lenne a normalis. szerintem ez.
Szia!
Én megvettem a könyvet és nekem nagyon szimpatikus dolgokat ír és nem tudom te ,hogy értelmezted de egyáltalán nem azt mondja,hogy sirasd a babát,hanem ,hogy figyeld meg,hogy hogy sír.Mert mindent máshogy jelez,de ezt egy bizonyos kor után elveszíti ha nem tanulod meg mi mit jelent nála.Tehát a megérted a jelzéseit akkor tudni,fogod,hogy éhes vagy kakis stb..,mert mindig más jelzést ad.De aezt csak úgytudod meg ha nem kapod fel rögtön a kiságyból,de nem is szabad sokáig hagyni sírni..Nekem van ismerősöm aki ajánlotta is a könyvet náluk bevállt ez a módszer.Nekem a nagyim is ezt ajánlotta amit a könyv ír,és a könyve sem azt mondja,hogy na akkor mától ez a rendszer,hanem,hogy el kell kezdeni betartani és szépen kialakul magától.És akkor nem lesz probléma pl a fürdetés időpontja stb.És végig fogja aludni az éjszakát. Igaz a könyv azt mondja minnél hamarabb el kell ezt kezdeni,de én is arra gondoltam,hogy egy hónap után fogom szépen bevezetni a rendszert.Ha belegondolunk mi is bizonyos rendszerben élünk-és ezt mondja a könyv is.Egy babát nem lehet hasonlítani egy felnőtthöz de a maga világában kilehet neki is alakítani egy egyensúlyt.
Úgy mint ahogy te is felkelsz ,eszel ,dolgozol eszel dolgozol hazamégy teszel veszel ,eszel és alszol stb..ki,hogy csinálja..
Nekem mondjuk az nem tettszik,hogy egy babánál össze vissza csinálnak mindent és ráhaggyák ,hogy ő irányítson 100%lékban.Persze így is ugy is felnő majd,csak nem mindegy sztem mennyit kínlódik az ember vele.Nekünk sok kisgyerek van a családban látom milyen amikor mindig az van amit ők akarnak..és ez ott kezdődik,hogy megszületik és a baba osztja be az idődet és a végén már le sem tudod rakni egész nap ,mert rajtad lóg(olvasgathatunk itt hasonló kétségbe esett kérdéseket..)na sztem ez mind annak az oka,hogy a gyerek mindig akkor evett ,aludt ,játszott stba mikor ő akarta..Nem vetem meg ezeket a szülőket de én máshogy fogom csinálni és sztem ez sem megvetendő.NEm fogok katonás fegylemet beállítani,de nem is fogom hagyni pl,hogy óránként lógjon a cicimen...ettől is hasfájós tud ám lenni..nameg ha ezt hagyom akkor jó,hogynem fog rendesen cicizni,mert tudja úgy is kap ha sír...egyen rendesen és pihenjen a gyomra is,akkor nem fog fájni sem..és ekkor saját maga be is állítja a bioritmusát..ehhez idő kell viszont nem megy egyik napról a másikra.
Szval én nem mondom azt ,hogy dobd el a könyvet ,mert sztem jó,csak meg kell tanulni használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!