Rossz anya vagyok? A baba napirend kialakitasaban tenyleg segit a suttogo?
Rakd el a könyvet egy nem látható helyre. Csak azért mondom, hogy ne dobd ki, mert fizettél érte.
Nem vagy rossz anya!
Én ajándékba kaptam, a nagylányom születésekor. Mindent megtettem, amit tilt, és van egy szerető, ragaszkodó 4,5 éves lányom. nem lett elkapatva, legalábbis nem e téren, és nem lóg rajtam.
Napirendje sosem volt igazán, de az oviban az is van.
Most lesz 3 hónapos a kisebbik lányom, aki szöges ellentéte a nagynak. De ugyanúgy, az Ő igényit követem, nem egy katonai rendszert.
Én sem hiszem, hogy a katonás napirendet kell erőltetni a babánál. Egyébként meg mi is eszünk, ha éhesek vagyunk, nem? Szegény baba csak azt érezné, hogy éhes, de senki nem ad neki enni. Ez olyan cserbenhagyásnak tűnik nekem. Inkább ringatja és megnyugtatja az ember, minthogy hallgassam, hogy sír, és tudom, hogy szüksége van rám. Biztos nem bírnám cérnával sokáig.
És bár nem olvastam a könyvet, de nagyon sok rosszat hallottam róla. Az nem árthat, hogy elolvastad a könyvet, de jól dugd el és bánj úgy a babáddal szerintem ahogy az ösztönöd diktálja, és ha valamit nem tudsz, vagy tanácstalan vagy még mindig kérdezhetsz.
Dobd ki aq könyvet! Ezek csak arra jók,hogy az amúgy is bizonytalan elsőbabás anyukákat még jobban stresszeljék. Tudok ennél hasznosabb könyveket. Olyanokat amik nem mondják meg mit tegyél, és hogyan úgy segítenek.
Nyugodj meg és csináljatok mindent úgy ahogy neked és a babádnak a legjobb. Ha sír nyugtasd meg. Néha elég ha megsimogatod:)))
Jó babázást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!