Úgy néz ki a babád, ahogyan még várandósan képzelted?
Nem tudod elképzelni, és szerintem hülyeség is. Én annyit képzeltem el róla, hogy ő lesz a legszebb és legcsodálatosabb, akit valaha is láttam...és úgy is lett illetve szebb lett, úgy értem, nem tudom leírni, de majd ha meglátod a tiedet, érteni fogod:D És egyre gyönyörűbb, tényleg gyönyörűnek látja az ember a gyermekét.
Egyébként én álmodtam róla, de az arcát nem tudom felidézni. Olyan 4 éves forma volt az álmomban és bejött hozzám látogatóba a korházba, mert szültem...ez még nem történt meg, de remélem hamarosan megtörténik. Most 3 éves múlt. Álmomban félhosszú haja volt, egyenes szálú és sötétebb barna. Szőkén született, de már kezd sötétedni a haja, és egyenesszálú...nagyon remélem, hogy valóra válik az álmom. A kisbabám az álmomban barna hajú volt, mint én, kár, hogy nem emlékszem, hogy fiú vagy lány. Terhesen álmodtam ezt, s attól a pillanattól kezdve tudtam, hogy nekem lányom lesz:D
Az érzés pedig szintén leírhatatlan, amit érzel. Életed legszebb pillanata. (Tudatosan éld át, odafigyelve, így a legapróbb részletek is biztos megmaradnak)
Köszönöm a válaszokat, már nekem is megszületett a kisbabám nyáron, csupán kíváncsi voltam rá, hogy mások hogy vannak ezzel, ugyanis az én lányom totál máshogy néz ki, mint ahogyan elképzeltem :)
Azt hittem, hogy apuka után sötét hajú/szemű lesz, ehhez képest egyelőre egészen máshogyan néz ki, világos a szeme/haja, a bőre is olyan hófehér, mint nekem. (persze ez még változhat, de nem olyan mértékben, hogy olyan legyen, mint az én képzeletbeli lányom:D)
Egyébként számomra ő a világ leggyönyörűbb kisbabája,már a születése pillanatában is csodaszép volt, pedig felkészültem rá lélekben, hogy akkor még nem lesz annyira szép látvány a kis véres, maszatos gombóc:D
Nem képzeltem el őket, csak vártam, hogy megláthassam végre, milyenek.
3 kislány anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!