Az, hogy baba mellett zuhanyozni sincs idő, az ugye csak költői túlzás? Vagy szó szerint kell érteni?
Még nincs gyerekem, nem is ítélkezem, csak kíváncsi vagyok.
Én azt gondolom, hogy ha máskor nem, amikor apuka hazaér akkor van anyukának 10 perce zuhanyozni.
Veletek hogy volt?
Nem túlzás.
Ugyan kisfiam nem volt hasfájós, de az első hónapokban, csak kézben volt el, különben üvöltött. Nappal pedig nehezen aludt el és keveset. Nem jutott idő pihenni mellette, vagy szépítkezni. Mindig megkértem apukámat/anyukámat, hogy ugorjanak fel míg rendbe teszem magam (közelben laknak). Nekem nem volt szívem letenni őt üvölteni, míg rendbe tettem magamat.
Túlzás.
Egyedül nevelek egy 2 hónapos és egy 5 éves kislányt és nemhogy zuhanyozni, de fürdeni is van minden este időm.
Minek szavazta le valami ... azokat, akiknek van ideje?
Mert neki nincs és 2 hétig otthon ül koszosan és büdösen???
Nekem 8 hónapos a babám. MINDIG volt időm lezuhanyozni. Eleinte csak aludt és evett. Aztán később meg napi 2 alvás volt / van. Simán belefér, hogy elmenjek pisilni, zuhanyozni, meg levágjam a körmömet. Jézusom...!!! A párotok mit szól egyébként ahhoz, h karmok vannak a lábadon? Vagy 3 napig büdös vagy? Nehogy már ne legyen vkinek ideje alapvető tisztálkodásra.
Nem kell elhagynia magát senkinek. Bár van, aki elhagyja és arra hivatkozik, h nincs ideje, és zsíros hajjal, melegítőben tologatja a babakocsit és irigykedve néz azokra az anyukákra, akik tiszta hajjal jelennek meg az utcán...stbstb.
Na mindegy,szerintem ez túlzás, kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!