Az, hogy baba mellett zuhanyozni sincs idő, az ugye csak költői túlzás? Vagy szó szerint kell érteni?
Figyelt kérdés
Még nincs gyerekem, nem is ítélkezem, csak kíváncsi vagyok.
Én azt gondolom, hogy ha máskor nem, amikor apuka hazaér akkor van anyukának 10 perce zuhanyozni.
Veletek hogy volt?
2013. okt. 11. 18:01
2/48 anonim válasza:
Alapból az, de vannak napok, amikor nem túlzás.
Ha a gyerek(ek) beteg(ek), akkor pl. nagyon van.
Nekem volt olyan három gyerekkel, hogy 7-kor keltünk, és én 11-kor tartottam ott, hogy még mindig pizsiben, pisilni nem volt időm, mindenkit elláttam, megetettem/itattam, orrokat szívtam, gyógyszereket beadtam, öltöztettem, lázat mértem stb.
Egyébként nagyon baba függő lehet, van olyan hasfájós baba, akit tényleg órákig nem tudsz letenni, és van olyan is, amelyik meg eszik-alszik, és szinte unatkozol mellette. Nekem mindegyik "fajtában" volt részem.
3/48 anonim válasza:
Haaat szerintem mindenkinek a habitusatol es segitsegadagtol is fugg. En pl visszamentem dolgozni szules utan 2 honappal. Elofordult, hogy annyira faradt voltam, hogy elfelejtettem lemosni a sampont a hajamrol... es igen, elofordult, hogy 2 napig nem furodtem.
4/48 anonim válasza:
Nagyon erős túlzás. Egy pici baba mellett rengeteg ideje van az embernek, mert még rengeteget elszik és ha már nagyobb kicsit akkor is 10 percre ott lehet hagyni a járókában vagy az ágyában.
5/48 Tica0121 válasza:
Hát ha olyan nap van, akkor nem túlzás. Nekem nincs segítségem, a férjem sokat túlórázik, a nagyszülők messze vannak...van olyan, hogy harmadik nap sikerül csak gyorsan megfürdeni. De ez nem baj, élvezni kell, mert elmúlik ez az idő, a gyerek felnő...aztán visszasírja az ember!
6/48 anonim válasza:
Volt olyan, hogy egy zuhanyzást lecseréltem pár perccel több alvásért. :) Van ilyen, de nem az elején, akkor még elég sokat alszik egy baba. Akkor volt ez nálunk, amikor még csak forgolódni tudott, hordozóban már nem volt el addig sem. Amióta felül, mászik, leültetem a kád mellé addig, persze ne legyen a földön semmi veszélyes. :)
7/48 anonim válasza:
Nem tulzas. Persze babafuggo, ebben egyetertek.
8/48 anonim válasza:
Nem túlzás. Persze nem pici babáról beszélek, az enyém már 9 hónapos, de egy energia bomba. Reggel hattól este tízik alszik kétszer ötven percet amúgy meg meg nem áll egész nap. A férjem sokszor csak arra ér haza, hogy fürdetés után tápszerrel etetek és mindketten bealudtunk az ikeaszékben. Ő beteszi először a gyereket az ágyba utána meg engem. :)
9/48 anonim válasza:
Szerintem sem túlzás. Baba és segítségfüggő. Én mondjuk a zuhanyozásra mindig kerítettem sort, de bizony volt úgy, hogy 2 hétig nem volt időm hajat mosni, a hajfestésről nem is beszélve... sőt egyszer volt olyan is, hogy nem tudtam felvenni a cipőmet, mert akkora karmok voltak a lábamon. Ciki, de ez van.
10/48 anonim válasza:
Mielőtt kisbabánk lett, én is úgy gondolkodtam, ahogy Te. Nem hittem el, amikor azt mondták, hogy kisbaba mellett nincs idő semmire.. most már tudom, hogy igazuk volt :) ám mikor apa is itthon van, persze van idő zuhanyozni, de amikor egyedül vagyok a gyerekkel, pláne az elején volt mondjuk így, akkor nemhogy zuhanyozni, sokszor enni sem volt időm...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!