Lehet hogy a cumitól fáj a pocija?
Figyelt kérdés
5 hetes babánkat néha mikor el kell mennem itthonról az Apukája eteti meg cumiból a lefejt tejcivel.2 napja sikogat minden etetés után,csak a cumira tudok gondolni.Kerülök minden puffasztó ételt és füszeresen sem eszek. nem tudja valaki hogy mi lehet a baj?:-( Aludni sem tud egy könnyen azóta.2008. júl. 5. 12:26
1/3 anonim válasza:
Előfordulhat, hogy a cumitól van: több levegőt nyel, amikor így eszik. Ez pedig azzal jár, hogy a pocijában, később a beleiben felgyűlt levegő feszíti, ami bizony fáj.
A nagyobbik fiam hasfájós volt, cumival etettem. A kisebbik fiamat szoptattam, semmi baja nem volt, pedig mindkét gyereknél ugyanúgy táplálkoztam.
2/3 anonim válasza:
Nem lehet, hogy esetleg mivel cumiból iszik, többet eszik és azért fáj a hasa, mert túl sokat eszik? Mert én, amikor szoptatok, akkor fejezzük be, amikor látom, hogy elég neki, viszont a cuminál még látom, hogy még van benne és tovább hagyom enni. ez csak egy ötlet volt...
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat! A cumiba is annyit rakok mint amennyit meg szokott szívni a ciciből.100grot.Ha nem kell neki akkor nem szívja,a mellemből elöbb "túleszi" magát.Néha kiszív 140et is.Különben eléggé vegyes a mennyiség mert van ugy hogy minden 3 oránkénti evésnél 100on felül eszik de másnap 2 oránként 50-80 között.akkor a köztes időben nem alszik olyan nyugottan.ez igy normális szerintetek? éjszaka is 3 oránként eszik,de akkor nem mérem.
2008. júl. 5. 13:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!