Létezik, hogy az anyatejtől fáj a pocija a babáimnak?
Állandóan fel vannak puffadnak. Most már egy hónaposak, de egyre rosszabb a helyzet. Állandóan szopiznának. Jól gyarapodnak, állítólag még túl sokat is. A védőnőm szerint próbáljam ki ,hogy pár napig csak tápszert kapnak, és közben fejjem a tejet. Ha nem változik a helyzet,akkor visszatérhetek az anyatejhez.
Járt már valaki hasonló helyzetben,hogy azért kellett leállni a szopizásról, mert nagyon fájt a baba hasa tőle. Nem eszem puffasztót, és már infacoltól kezdve a grive waterig mindent kipróbáltunk...
Tanácstalan vagyok teljesen....
Babáid hasfájosak. De szerintem a tápszer semmit nem fog megoldani. akinek a babája hasfájós annak mindentöl az.
szerintem ne állj le a szoptatással.
kislányom tápszeres volt, de én nem állnék le a szoptatással. tápszertöl is fájni fog.
még kb 2 hét és elmúlik, kb 6 hetes korukig hasfájosak a babák.
Ismerek olyat akinek egyik gyermeke sem bírta az aynatejet. Ritka, de előfordulhat. Bár náluk nem puffadással járt, hanem örökös sírással főleg kajálások után, és rettentő csúnya kiütésekkel. Neki abba kellett hagynia a szoptatást.
De én úgy gondolom, hogy a Te kisbabáidnak "csak szimpla" hasfájásuk van. Figyeld őket, segíts nekik pukizni kis tornával, adj nekik infacolt, nekünk az nagyon jó volt, később én kaptam papaverines cseppet is, ebből kapott összességében 6-7 cseppet, és el is felejtettük a hasfájást. Türelmet, és kötél idegeket kívánok, elmúlik ez az időszak is:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!