Kivagyok ettől a cumitól éjszaka. mit csináljak?
Vedd ki a játékokat éjszakára, és akkor lehetséges, hogy ő magának megtalálja.
Ha párszor kibírod, hogy nem kelsz hozzá, akkor gyorsan megtalálja a megoldást.
régebben próbáltam...nem keltem fel de akkor addig sírt,míg felébredt teljesen.esze ágában sem volt megkeresni.akkor legyen az,hogy pár napig ne adjam oda neki?megpróbálom...hátha keresi,bár ezt el sem tudom képzeni sajnos :(
a ti babátok magától elkezdte keresni?
azért köszönöm
nálunk is ez van azzal a különbséggel, hogy az egyik sarokba ott vannak neki a többi cumijai és ha felébred elveszi...
sokszor mutattam neki lefekvés előtt, hogy hova teszem és ügyesen megtanulta
...és nappal tudja kezelni a cumit saját maga?
Amúgy az én babámnak elalváshoz kell csak, utána kiköpi és már nem keresi.
2. voltam.
Nálunk is ez megy...Én vettem sok cumit és ha egy kiesik,akkor csak kiveszem a fiókból a másikat és odaadom neki.
De van a sötétben világító cumi is,azt még nem vettünk,de már fontolgatom azt is...Mert mire napközben megtalálom a kidobált cumikat a földön...
2 cumi? hát nálunk annyival világháború lenne :D csak halkan jegyzem akkor meg, nekünk most épp csak 7 cumink van, így is állandóan keresgélni kell :D
3 cumit szoktam a kiságy sarkába tenni :)
Szia!
Nekünk van 4 babacumink ( amelyik 6 hónapos korig jó ), és van 3 másik. Alvás előtt választ mindegyikből egyet. Az rendeset beveszi a szájába a másik a kezébe. Így alszik. Éjjel ha kell neki megtalálja, de a babacumit nem szokta a szájába venni, az csak a kezébe kell. Nagyon régen nem keltem fel hozzá, hogy odaadjam neki. A fejvédőtől leesni nem tud és szerencsére nem forgolódós gyerek.
Tegyél be még egy cumit az ágyába, mondjuk valami plüssállathoz. De olyat ami csörög ( mármint a kapaszkodója ) ha hozzáér, így ha véletlenül hozzá is ér, akkor csörren egyet és megtalálja.
A lányom kiságyában alvásnál 5 cumi van. Egy a szájában meg minden sarokban egy. Így bármerre "jár" éjjel, mindig talál egyet. Nappal már nem cumizik, de alváshoz még kell.
Én azért kivenném a sok plüsst az ágyából. Vagy vezesd be azt, hogy aludni csak 1 mehet vele, vagy szedd ki amikor már elaludt. Én az előbbit csinálnám, de te tudod. Nálunk kizárólag egy alvós barát lehet éjjelre, napközben lehetnek ketten, de az a max.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!